Kuva: AOP

Tom Cruise sai vimmatun raivokohtauksen kuvauspaikalla - uhkaili potkuilla, kuuntele äänite

16.12.2020 10:15 - Roy Kokkonen

Näyttelijä Tom Cruise menetti malttinsa pahanpäiväisesti, kun kuvausryhmän jäsenet eivät noudattaneet turvavälejä Mission: Impossible 7 -elokuvan kuvauksissa Lontoossa.

Näyttelijä Tom Cruise, 58, menetti malttinsa uuden Mission Impossible -elokuvan kuvauksissa Lontoossa, kertoo The Sun.

Raivokohtauksen syynä on lehtitietojen mukaan henkilökunnan välinpitämättömyys koronaviruksen takia annetuista koronavirussäännöistä. Kaksi kuvausryhmän jäsentä eivät pitäneet kahden metrin turvavälejä, mikä sai näyttelijän sapen kiehumaan.

Cruise uhkaili useita kuvausryhmän jäseniä potkuilla, mikäli sääntöjä ei noudateta jatkossa.

Kirosanojen siivittämä purkaus tallentui äänitteelle, jonka The Sun sai haltuunsa. Tuotantoa lähellä olevan lähteen mukaan tallenne on aito, mutta Cruisen edustaja ei ole suostunut kommentoimaan nauhaa.

- En halua enää koskaan nähdä tätä uudestaan, en koskaan! Ja jos ette tottele, saatte potkut. Ja jos näen teidät uudestaan tekevän niin, olette v*ttu mennyttä, Cruise huutaa äänitteellä.

- Ja jos joku tästä porukasta tekee niin - se on siinä. Sinä ja sinä, ja sinä, älä v*ttu enää koskaan tee niin uudestaan, hän jatkaa.

Cruisen mukaan jokainen studio Hollywoodissa pitää tarkkaan silmällä, kuinka hän onnistuu kuvauksissa poikkeusaikana.

- Puhun öisin joka v*tun ikisen studion kanssa puhelimessa, vakuutusyhtiöiden, tuottajien, ja he katsovat meitä ja käyttävät meitä omien elokuviensa tekemiseen. Me luomme tuhansia työpaikkoja senkin r*nkkarit. 

Äänite on kuunneltavissa The Sunin verkkosivuilla.

Seitsemättä Mission: Impossible -elokuvaa on kuvattu kuluneen vuoden aikana ympäri Eurooppaa. Sen tuotanto keskeytettiin helmikuussa Italiassa, kun koronavirus alkoi leviämään maassa.

Kuvaukset jatkuivat syyskuussa Italiassa, Norjassa ja viimeisimpänä Lontoossa, Englannissa. Elokuvan on tarkoitus tulla ensi-iltaan marraskuussa 2021.

Lue myös: Tom Cruise kyllästyi viivytyksiin - vuokrasi luksusristeilijän kuvauksia varten yli 560 000 eurolla

Lue myös: Mission: Impossible 2 - tähti kertoo, millaista oli näytellä Tom Cruisen kanssa: "Pelkäsin häntä"

Kilpailut

Uusimmat