Kuva: AOP

Tom Cruise sai uuden raivokohtauksen ja työntekijöitä eroaa - "Tämä oli viimeinen tikki"

17.12.2020 11:15 - Roy Kokkonen

Brittitabloidi The Sun julkaisi eilen äänitteen, jossa näyttelijä Tom Cruise saa raivokohtauksen, kun kuvausryhmän työntekijät eivät noudattaneet turvavälejä. Lähteen mukaan tilanne on kiristynyt äänitteen vuotamisen jälkeen ja viisi työntekijää on irtisanoutunut.

Ainakin viisi työntekijää Mission Impossible 7 -elokuvan kuvausryhmästä on irtisanoutunut, kertoo brittitabloidi The Sun. Lähteiden mukaan Tom Cruisen, 58, raivokohtaukset ovat jatkuneet ja pahentuneet julkisuuteen vuotaneen äänitteen jälkeen. The Sunin lisäksi asiasta ovat uutisoineet useat mediat.

Kerroimme eilen näyttelijä Tom Cruisen raivokohtauksesta kuvauspaikalla. Cruise on parhaillaan Lontoossa kuvaamassa Mission: Impossible 7 -elokuvaa.

Cruise oli menettänyt malttinsa, kun kaksi kuvausryhmän työntekijää oli rikkonut määräyksiä turvavälin pitämisestä. Useamman minuutin mittainen kovasanainen läksytys tallentui nauhalle, jonka The Sun julkaisi.

– En halua enää koskaan nähdä tätä uudestaan, en koskaan! Ja jos ette tottele, saatte potkut. Ja jos näen teidät uudestaan tekevän niin, olette v*ttu mennyttä, Cruise huutaa äänitteellä.

– Ja jos joku tästä porukasta tekee niin - se on siinä. Sinä ja sinä, ja sinä, älä v*ttu enää koskaan tee niin uudestaan, hän jatkaa.

Tom Cruise esittää pääosaa ja on tuottaja Mission: Impossible 7 -elokuvassa. (kuva: AOP)

Lähteiden mukaan tunnelma Warner Bros:n studiolla, jossa elokuvaa kuvataan, on kiristynyt entisestään.

- Ensimmäinen purkaus oli iso, mutta tunnelma ei ole rauhoittunut. Jännite on kasvanut kuukausien ajan ja tämä oli viimeinen tikki. Sen jälkeen kun se [äänite] tuli julki, ilmassa on ollut enemmän vihaa ja moni työntekijä on lähtenyt kävelemään, nimetön sisäpiirilähde kertoo The Sunille.

- Tom ei enää kestä, sillä he ovat venyneet äärimmilleen pystyäkseen jatkamaan kuvaamista. Hän on pois tolaltaan, koska muut eivät ota asiaa yhtä vakavasti.

Cruise on paitsi pääosanesittäjä myös elokuvan tuottaja. Hän on sijoittanut suuria summia, jotta elokuvan tuotantoa voitaisiin jatkaa koronaviruspandemiasta huolimatta. 

Kuvaukset keskeytettiin ensimmäisen kerran helmikuussa, kun koronavirus lähti leviämään Italiassa. Tuotantoa päästiin jatkamaan syyskuussa. 

Elokuvaa on kuvattu Italiassa, Norjassa ja Lontoossa. Cruisen ponnisteluista kertoo muun muassa se, että hän vuokrasi kokonaisen risteilyaluksen kuvausryhmälle Norjassa, jotta he pystyisivät eristäytymään ja toteuttamaan kohtaukset.

Elokuvan on tarkoitus tulla ensi-iltaan marraskuussa 2021.

Lue myös: Tom Cruise kyllästyi viivytyksiin - vuokrasi luksusristeilijän kuvauksia varten yli 560 000 eurolla

Lue myös: Tom Cruise sai vimmatun raivokohtauksen kuvauspaikalla - uhkaili potkuilla, kuuntele äänite

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat