Kuva: Emmi Moilanen

Nelli Matula julkaisi kuvia erilaisesta syntymäpäivästään: "Kuva filtteröity tappiin"

19.12.2020 13:15 - Henna Koste

Suosikkilaulaja otti ilon irti karanteenisynttäreistään.

Kerroimme hiljattain, että Tyttö sinä olet tähti -elokuvan soundtrack päätyi vahingossa Nelli Matulan artistiprofiilin alle Spotifyssa. Kömmähdykselle oli kuitenkin inhimillinen syynsä. Lue lisää täältä

Eilen 18. joulukuuta laulaja Nelli Matula vietti 25-vuotispäiväänsä. Kuten moni muukin asia tänä vuonna, myös Matulan syntymäpäivä kului erilaisissa merkeissä, mitä artisti oli ajatellut etukäteen. Matula julkaisi kuvia ja kirjoituksen erilaisesta merkkipäivästään Instagram-tilillään. 

"Tänään on mun synttärit. Karanteenisynttärit mökillä maailman harmaimpana päivänä. (Eka kuva on filtteröity tappiin. Kuva 2 itselaukaisimella tallentamani todellisuus.) Näin sitä vanhetaan kaverit! Pakastekakkua ja geeteitä. Tihkusadetta ja märkä juhannusmekko... Eipä oo muuten hyttysiä! Mut helvetin kylmä on. Nyt lähen saunaan ja skoolaan elämälle. Huipuille ja aallonpohille. En vaihtais hetkeäkään!", artisti sanailee. 

Laulaja otti tänä syksynä itselleen suloisen koiranpennun, joka sai nimekseen Papu. Koiravauva on ilahduttanut Matulan seuraajia Instagram-julkaisuissa. Hiljattain Matula julkaisi Instagram-videon koiransa "studio-debyytista"

Lue myös: Suomalaiset kertovat, kuinka viihdyttävät lapsia karanteenissa - vanha suosikki toimii edelleenkin

Kilpailut

Uusimmat