Kuva: Mikko Räsänen

Mikko Leppilampi harvinaisessa joulukuvassa - yhdessä Beata-rakkaansa ja Lilia-tyttärensä kanssa

28.12.2020 12:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Mikko Leppilampi toivottaa hyvää joulua harvinaisella yhteiskuvalla.

Näyttelijä, juontaja ja laulaja Mikko Leppilampi, 42, julkaisi harvinaisen yhteiskuvan kumppaninsa Beata Pappin, 25, ja Lilia-tyttärensä kanssa.

Kolmikko poseeraa jouluisissa tunnelmissa.

"Hyvää Joulua meijän jengiltä!" juontaja kirjoittaa kuvatekstissä. Kuvan yhteydessä hän käyttää avainsanoja #munrakkaat ja #perhejoulu.

Mikko Leppilampi ja Miss Suomi 2018 -kilpailusta tunnetuksi tullut taitoluisteluvalmentaja Beata Papp pitävät matalaa profiilia julkisuudessa. Viime kerran he julkaisivat yhteiskuvan syyskuussa.

Leppilampi puhui suhteestaan Pappiin Anna-lehden haastattelussa kesällä.

- Minulle on tärkeää pitää parisuhteeseeni liittyvät asiat yksityisinä, mutta sen verran voin sanoa, että Beatalla on ratkaisevan tärkeä vaikutus onnellisuuteeni, Leppilampi kertoi Annalle. Lisää aiheesta voit lukea täältä.

Kuva on herättänyt ihastusta. Se on kerännyt tähän mennessä lähes 12 000 tykkäystä ja lukuisia kommentteja - fanien lisäksi myös useilta julkisuuden henkilöiltä. Yhteensä Leppilammella on seuraajia Instagramissa 77,6 tuhatta.

Hyvän joulun toivotuksia sateli muun muassa jääkiekkoilija Teemu Selänteeltä, Duudsonit-tähti HP Parviaiselta, juontaja Vappu Pimiältä, artisti Elias Kaskiselta ja näyttelijä Antti Luusuaniemeltä.

Lue myös: Anna: Mikko Leppilampi väsyi deittailuun, ylistää nyt missirakastaan: "Rinnallani on upea kumppani"

Kilpailut

Uusimmat