Kuva: AOP

Me Naiset: Putous-tähti Christoffer Strandberg teki Teatterikorkeakoulussa jotain, mitä muut eivät

31.12.2020 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Strandberg toimii seuraavan Putous-kauden juontajana.

Näyttelijä Christoffer Strandberg, 31, toimii seuraavan Putous-kauden juontajana. Teatterikorkeakoulusta valmistunut Strandberg nousi suuren yleisön tietoisuuteen juuri Putouksesta, johon hän osallistui ensimmäisen kerran nelisen vuotta sitten.

Strandberg kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa, että viime vuosina töitä on riittänyt.

- Minulla on ollut aika hurja tahti jo monta vuotta. Viime vuonna olin kevään Putouksessa ja näyttelin samalla Helsingin kaupunginteatterin Kinky Bootsissa, syksyllä kilpailin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, näyttelin teatterissa ja suunnittelin seuraavaa Putous-hahmoa. Toisinaan tuntuu vieläkin, että haluaisin vain jäädä sänkyyn ja viettää henkistä sunnuntaita Valma-koiran kanssa loikoillen.

Haastattelussa Strandberg muisteli myös kouluaikojaan. Teatterikorkeakoulun pääsykokeessa oli nimittäin eräs akrobatiatehtävä, jossa Strandbergin mukaan piti seisoa raadin edessä ja pyörittää käsiä yhtä aikaa eri suuntiin. Näyttelijä kertoi olevansa tehtävässään niin surkea, että otti tilanteen huumorilla.

- Muistan, kuinka vilkuilin muita hakijoita, jotka kuolemanvakavina tekivät suorituksensa upeasti. Itse olin niin surkea siinä, en saanut käsiä edes liikkumaan kunnolla. Seisoin siinä ensimmäisenä raadin edessä, enkä vain voinut ottaa itseäni vakavasti vaan aloin nauraa itselleni. Huomasin, että raadissakin alettiin kikatella ja suupielet nykivät, Strandberg muisteli ja jatkoi:

- Otin tehtävät tietysti tosissani, mutten repinyt selkänahkaani irti, jos mokasin. Tiesin, että se koulu on niin rankka, että jos itseään piiskaa kaikesta, siitä ei tule selviämään elossa. Sen sijaan tärkeää oli olla armollinen itselleen.

Uusi Putous-tuotantokausi alkaa 16. tammikuuta.

Lue myös: MTV julkisti uudet Putous-näyttelijät - juontajana toimii Christoffer Strandberg!

Lue myös: Roope Salminen kommentoi uuden Putous-juontajan valintaa: "Kansainvälisen tason talentti"

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat