Kuva: AOP

Uuden Netflix-sarjan ylistetyt seksikohtaukset tehtiin pilkuntarkasti - "Teimme paljon töitä"

31.12.2020 22:15 - Iiro Myllymäki

Bridgerton-sarjan intiimikohtauksissa oli tarkat koreografiat.

Netflixin uusi menestyssarja Bridgerton on kerännyt kehuja muun muassa intiimeistä kohtauksista Phoebe Dynevorin näyttelemän Daphnen ja Regé-Jean Pagen näyttelemän Simonin välillä. 1800-luvun alkupuolen Lontooseen sijoittuvassa sarjassa seurataan Bridgertonin perheen sisarusten elämää seurapiireissä.

Dynevorin ja Pagen välistä kemiaa on kehuttu laajalti. Nyt sarjan tekijät ovat paljastaneet E! Newsin haastattelussa, miten ykköskaudella nähtävät seksikohtaukset kaksikon välillä toteutettiin. Kohtaukset vaativat paljon ennakkovalmistelua.

- Olen erittäin ylpeä niistä kohtauksista. Teimme paljon töitä saadaksemme ne tuntumaan aidoilta, näyttelijä Phoebe Dynevor kertoo.

Näyttelijäkaksikko työskenteli erityisen intiimikohtausten koordinaattorin kanssa käydäkseen läpi kohtaukset yksityiskohtaisesti. Bridgerton-sarjan luojan Chris Van Dusenin mukaan seksikohtaukset olivat tiukasti koreografioituja.

- Meillä oli paljon keskusteluja siitä, mitä olimme tekemässä. Teimme niin, jotta näyttelijät tuntisivat olonsa mukavaksi, ja annoimme heidän viedä kohtaukset niin pitkälle kuin he halusivat. Nuo kohtaukset olivat hyvin koreografioituja, vähän kuin toimintakohtaukset. ”Sinun kätesi menee nyt tuonne, ja sinun jalkasi menee tuonne”. Kaikki harjoiteltiin tarkasti, Chris Van Dusen kertoo.

Phoebe Dynevor ja Regé-Jean Page (kuva: AOP)

Phoebe Dynevorin mukaan seksikohtaukset ovat merkittäviä roolihahmo Daphnen kehityksen kuvaamisen kannalta ja koko ensimmäisessä kaudessa on pitkälti kyse juuri hänen hahmonsa kehittymisestä.

- Ne kohtaukset eivät ole siellä muuten vain. Ne kertovat tarinaa seksuaalisesta heräämisestä, jonka Daphne kokee, Dynevor sanoo.

Regé-Jean Page kertoo, että kaksikon välistä kemiaa auttoi toki paljon jo käsikirjoitus. Heillä oli myös esimerkiksi paljon yhteisiä tanssitunteja, joissa tuli oltua toisen lähellä.

Vielä ei ole tietoa siitä, saako Bridgerton jatkoa. Sarja perustuu Julia Quinnin romaanisarjaan.

Viime aikoina seksikohtauksillaan on puhuttanut myös BBC:n hittisarja Normaaleja ihmisiä. Myös kyseisen sarjan intiimikohtauksia luonnehdittiin erityisen aidontuntuisiksi. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Katsojat väittelevät tulevasta Netflix-sarjasta - "Ei todellakaan mikään Gossip Girl"

Lue myös: Seksikohtausten tekoa valvoo nyt uusi ammattikunta - alan asiantuntijoista on suuri pula

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat