Kuva: AOP

Näyttelijä Tanya Roberts on nyt julistettu kuolleeksi toistamiseen - taustalla erikoinen sekaannus

06.01.2021 10:33 - Iiro Myllymäki

Tanya Roberts menehtyi sairaalassa 65-vuotiaana.

Näyttelijä Tanya Roberts on kuollut maanantai-iltana paikallista aikaa Los Angelesissa. Nainen oli menehtyessään 65-vuotias. Roberts menehtyi Cedars-Sinain sairaalassa.

Tanya Robertsin kuolinuutisoinnissa tapahtui erikoinen sekaannus, kun hänen kerrottiin kuolleen jo sunnuntaina. Monet tiedotusvälineet uutisoivat kuolemasta, mutta myöhemmin kävikin ilmi, ettei nainen olekaan kuollut. Robertsin tiedottaja Mike Pingel oli saanut ennenaikaisen tiedon tähden kuolemasta tämän puolisolta Lance O’Brienilta. Nyt O’Brien on vahvistanut medialle Robertsin kuolleen.

Tiedottaja Mike Pingelin mukaan Tanya Roberts oli kaatunut ulkoiluttaessaan koiriaan Hollywood Hillsin alueella jouluaattona ja hänet jouduttiin laittamaan hengityskoneeseen sairaalassa. Pingel ei ole kertonut naisen kuolinsyytä, mutta hän on sanonut, ettei kuolema liity koronavirukseen. Hänen mukaansa nainen ei kärsinyt huomattavista terveysvaikeuksista ennen kaatumistaan.

Tanya Roberts nousi julkisuuteen, kun hän pääsi mukaan Charlien enkelit -sarjaan. Sittemmin hänet nähtiin Bond-tyttönä Kuoleman katse -elokuvassa, ja hänet muistetaan myös 70’s Show -sarjan roolistaan.

Roger Moore ja Tanya Roberts näyttelivät Bond-elokuvassa Kuoleman katse vuonna 1985. (kuva: AOP)

Lue myös: 70's Show -tähdet surivat Tanya Robertsin kuolemaa - sitten Ashton Kutcher ilmoitti ilouutisen

Lähde: New York Times

Kilpailut

Uusimmat