Kuva: Senja Rapila

MTV: Mikko Leppilampi aikoo vähentää kiireitään ja keskittyä tärkeisiin asioihin

11.01.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Leppilampi juontaa pian alkavaa Talent Suomi -ohjelmaa.

Mikko Lempilampi, 42 juontaa pian alkavaa Talent Suomi -ohjelmaa. Mies kertoo MTV:n haastattelussa, että kalenteri on alkanut täyttymään tänä vuonna muistakin projekteista.

- Vuosi on alkanut töiden merkeissä. Kuvataan yhteen sarjaan. Ja kohta alkaa toinen projekti. Tässä tilanteessa nousee arvoon se, että on pitänyt uransa laajana. Näyttelijäntyö on minun koulutukseni, mutta nyt huomaa, että sisältöä ja telkkaria tarvitaan tällaisina aikoina, Leppilampi kertoo.

Terveelliset elämäntavat ja urheilu auttavat kiireisen arjen keskellä.

- Minulle myös fyysinen puoli on todella tärkeää. Pysyn energisenä ja se pitää minun itseluottamukseni hyvänä. Olen aina vaatinut itseltäni odotettujen odotuksien takia liikaa. Kun tuntee olevansa valmiudessa ja hyvässä kondiksessa, on hyvä olo olla ihmisten ja kameroiden edessä, Leppilampi paljastaa MTV:lle.

Jatkossa suosikkijuontaja aikoo vähentää elämässään kiireitä ja keskittyä tärkeisiin asioihin.

- Aion vähentää määrällisesti asioita. Sosiaalisia ympyröitä, paikkoja missä pitäisi olla, työtä ja hankkeita. Ja syventää niitä, mitkä ovat itselleni tärkeitä ja luontevia asioita.

Tapahtuma-ala, jolla Leppilampikin työskentelee, on ollut kriisissä korona-aikana ja mies ottikin asiaan kantaa Evento-lehden haastattelussa joulukuussa.

- Me, joilla on jotakin muutakin, pärjäämme. Mutta tuolla on catering- ja tekniikkafirmoja, ammattimuusikoita, tanssijoita, turvallisuuspuolen yrittäjiä ja sirkustaiteilijoita eli iso kirjo tapahtuma-alan ammattilaisia aidosti pulassa. Heillä ei ole muuta. Tilanne on jatkunut pitkään, ja jatkuu vielä, Leppilampi sanoi ja jatkoi kertomalla, että on puhunut asiasta konkaripoliitikoille:

- Valitettavasti vastaus on ollut, että niin kauan mitään ei tapahdu, kun painetta ei tule. Onhan sellainen huutokilpailu lapsellista, mutta jos muutkin niin tekevät, täytyy varmaan meidänkin, Leppilampi pohtii Eventolle.

Lue myös: Talent Suomi palaa helmikuussa - mukana tutut tuomarit ja juontaja Mikko Leppilampi

Lue myös: Evento: Mikko Leppilampi pelkää, että suomalainen tapahtumaosaaminen katoaa kokonaan

Lue myös: Mikko Leppilampi kuvasi Lilia-tyttärensä reaktion, kun tämä näki itsensä tv:ssä - katso ihana video

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat