Kuva: AOP

Bridgerton-tähti kommentoi suhdehuhuja vastanäyttelijäänsä: "Kaikki mitä pitää tietää on ruudulla"

11.01.2021 13:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Bridgerton-näyttelijä Regé-Jean Page vihjaa, että hänestä tuli läheinen vastanäyttelijänsä Phoebe Dynevorin kanssa, mutta kiistää suhdehuhut.

Uusi Netflix-hittisarja Bridgerton on saanut suurta suosiota ja kehuja. Erityisesti Regé-Jean Pagen, 31, esittämän Simonin ja Phoebe Dynevorin, 25, näyttelemän Daphnen välistä kemiaa on kehuttu. 

Kerroimme aiemmin, että sarjassa nähdyt seksikohtaukset toteutettiin pilkuntarkasti. Näyttelijöiden jokainen liike oli suunniteltu tarkaksi koreografiaksi.

Kaksikon kahdenvälinen kemia vaikuttaa kuitenkin niin aidolta, että moni fani on alkanut epäilemään heidän suhteensa olevan romanttinen myös tv-ruudun ulkopuolella.

Page kuitenkin tyrmää suhdehuhut Dynevoriin Access Hollywoodin haastattelussa. Siitä huolimatta hän vihjaa, että heistä tuli läheisiä kuvausten aikana.

– Mielestäni kaikki, mitä pitää tietää, on ruudulla. Välillämme ollut kipinä oli kauniin käsikirjoituksen ansioita. Joten uskon, että kipinöivät sanat, käsikirjoitukset ja materiaali on enemmän kuin tarpeeksi, Page toteaa.

Yhteishaastattelun aikana Dynevor kuitenkin punastui, kun hän kuunteli Pagen vastausta suhdehuhuihin ja parin väliseen kemiaan.

Sarja perustuu Julia Quinnin suosittuun romaanisarjaan, ja sen ensimmäinen kausi keskittyy Simonin ja Daphnen välillä kehittyvään suhteeseen. Kirjasarjan seitsemän seuraavaa osaa käsittelevät Bridgertonin perheen muiden sisarusten tarinoita. Tv-version valtava suosio enteilee jatkokausia, mutta niitä ei ole vielä vahvistettu.

Lue myös: Uuden Netflix-sarjan ylistetyt seksikohtaukset tehtiin pilkuntarkasti - "Teimme paljon töitä"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat