Kuva: AOP

Macaulay Culkin ja fanit haluavat poistaa Donald Trumpin Yksin kotona 2 -elokuvasta - mitä tilalle?

14.01.2021 16:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Donald Trump vilahtaa Yksin kotona 2 -elokuvassa. Viime päivinä fanit ovat vaatineet kohtausta poistettavaksi, ja nyt myös elokuvan tähti Macaulay Culkin on samaa mieltä.

Viime päivinä useat Yksin kotona -elokuvien fanit ovat vaatineet Yksin kotona 2 - eksynyt New Yorkissa -elokuvassa nähtyä Donald Trumpin cameo-esiintymistä poistettavaksi elokuvasta.

Elokuvassa Macaulay Culkinin esittämä Kevin McCallister kysyy tietä sattumalta vastaan porhaltavalta Donald Trumpilta, joka ohjaa Kevinin oikeaan suuntaan.

Twitterissä on jaettu useita ehdotuksia, mitä Trumpin tilalle pitäisi muokata. Useat humoristiset kuvanmuokkaukset ovat levinneet palvelussa.

Eräs käyttäjä ehdotti, että Trumpin tilalle voitaisiin laittaa 40-vuotias Culkin.

"Myyty", Culkin vastasi twiittiin. 

Eräs toinen käyttäjä oli jo ottanut ohjat omiin käsiinsä ja muokannut Trumpista läpinäkyvän sekä hiljentänyt hänen äänensä.

"Bravo", Culkin kehui.

Kyseinen kohtaus on kuvattu Trumpin tuolloin omistamassa Plaza Hotelissa. Ohjaaja Chris Columbus kertoi viime vuonna, että ehtona oli vuokran lisäksi se, että Trump näkyisi elokuvassa.

– Suostuimme ottamaan hänet mukaan elokuvaan, ja kun näytimme sitä ensi kertaa koeyleisölle, tapahtui jotain outoa: Ihmiset hurrasivat, kun Trump asteli näkyviin. Joten sanoin leikkaajalle, että jätetään hänet elokuvaan, se on kohtaus yleisöä varten.

Lue myös: Vieläkö muistat Yksin kotona 2 -elokuvan pulunaisen? Näyttelijä avautuu yksinäisestä joulustaan

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat