Kuva: Senja Rapila

Menikö JVG:n Jare naimisiin? Valtava määrä onnitteluja yhteiskuvaan, jossa näkyy sormus

19.01.2021 12:15 - Roy Kokkonen

JVG-räppäri Jare Brand poseeraa kuvassa yhdessä tummahiuksisen naisen kanssa.

JVG-rapduosta tuttu muusikko Jare Brand, 33, on julkaissut huomiota herättävän kuvan Instagramissa. Hän poseeraa yhdessä tummahiuksisen naisen kanssa joulukuusen äärellä. Kummallakin on valkoiset asut yllään.

Huomio kuvassa kiinnittyy Jaren vasempaan nimettömään, jossa vaikuttaisi olevan sormus. Ei ole pääteltävissä, onko kyseessä vihki- vai kihlasormus, vai jokin muu.

Kuvatekstissä on päivämäärä: "24.12.2020"

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuva on kerännyt jo yli 14 000 tykkäystä ja huomattavan määrän onnitteluja muilta julkisuuden henkilöiltä. Kuvaa kommentoivat muun muassa uutisankkuri Kirsi Alm-Siira, sometähti Miisa Rotola-Pukkila, juontaja Mikko Leppilampi, räppäri Mikael Gabriel, juontaja Vappu Pimiä ja kollega VilleGalle.

Viime vuonna Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa esiintynyt Brand on ollut vaitonainen yksityiselämästään. Viime vuonna hän kommentoi lyhyesti parisuhdettaan Seiskalle. Lehden mukaan hän on seurustellut Maria-nimisen naisen kanssa jo yli kahdeksan vuoden ajan.

– En ole hirveästi puhunut hänestä mitään julkisuudessa. Olemme ihan tarkoituksella pitäneet sen niin. Onhan se kieltämättä vähän outoa, miten paljon jengiä kiinnostaa yksityiselämämme, mutta niin se vaan menee, Brand kertoi Seiskalle.

Lue myös: JVG-elokuva ei näytä pelkkää "liitoa": "Saattaa olla kohtauksia, joita emme itse siihen laittaisi"

Lue myös: JVG laulutaidoistaan: "Jos joku laulunopettaja analysoisi, olisi varmaan aika pahoillaan"

Kilpailut

Uusimmat