Kuva: AOP

Muistatko Gwyneth Paltrowin "vaginakynttilät"? Ostaja kertoi tuotteen räjähtäneen olohuoneessa

19.01.2021 20:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Gwyneth Paltrow julkaisi vuoden alussa kynttilän, joka tuoksuu hänen vaginalleen.

Uutisoimme viime vuoden alussa, että näyttelijä ja hyvinvointiguru Gwyneth Paltrow, 48, toi markkinoille kynttilän, joka tuoksuu hänen vaginalleen.

Yksi kynttilän ostaneista on ollut lontoolainen 50-vuotias Jody Thompson, jolle oli käynyt ikävä tapaturma Paltrowin tuotteen kanssa.

- Kynttilä vain yhtäkkiä räjähti ja päästi valloilleen suuret lieskat, jonka kipinät lentelivät joka paikkaan. En ole koskaan nähnyt vastaavaa. Koko systeemi oli tulessa ja se oli liian kuuma, jotta sitä olisi voinut koskea, Thompson paljasti The Sun -julkaisulle.

Liekit olivat olleet Thompsonin mukaan ainakin 50 senttimetriä korkeat ja tulleet ulos lasipurkista, jossa nainen piti kynttilää. Thompson ja hänen kumppaninsa David Snow olivat kuitenkin saaneet tulen aisoihin.

- Onneksi saimme sen homman haltuun ja heitimme koko systeemin ulos ovesta. Kynttilä olisi voinut polttaa koko talon ja olin todella peloissani. Mutta tietenkin ajatus siitä, että Gwynethin vaginan tuoksuinen kynttilä räjähti olohuoneessani, on huvittava.

Tuotetietojen mukaan kynttilää kuvaillaan seuraavin sanoin: hauska, seksikäs, upea ja kaunis. Paltrowin mukaan sen kehittely sai alkunsa vitsistä. 

- Se alkoi vitsistä. Suunnittelimme uutta tuoksua, kun yllättäen huomasin erään tuoksuvan aivan vaginalle. Kehittelyn lopputuloksena siitä tuli täydellinen kynttilä ja pienen testin jälkeen siitä tuli melkoinen hitti, Paltrow kertoi vuoden alussa.

Lue myös: Tämä kynttilä tuoksuu Gwyneth Paltrown orgasmilta - ostaisitko?

Lue myös: Vaginan tuoksuiset kynttilät kelpasivat Elton Johnille - "Hän tilasi niitä yli 100 kappaletta"

Lue myös: Gwyneth Paltrow suunnitteli kynttilän, joka tuoksuu hänen vaginaltaan - myytiin nopeasti loppuun

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat