Kuva: AOP

Alma kommentoi paljastustaan ystävästään Miley Cyrusista - "Ei siinä ole mitään noloa"

23.01.2021 17:15 - Roy Kokkonen

Miley Cyrusille kappaleita tehnyt Alma kertoi viime vuonna YleX:lle, että Cyrus ei juuri kirjoita omia biisejään. Paljastus ei aiheuttanut eripuraa, ja Alma uskoo yhteistyön jatkuvan myös tulevaisuudessa.

Laulaja-lauluntekijä Alma, 25, palasi Los Angelesista Suomeen viime keväänä. Yhdysvalloissa hän teki sekä Emma-ehdokkaana Vuoden pop -kategoriassa olevaa debyyttialbumiaan Have U Seen Her? että kirjoitti lauluja Miley Cyrusille, 27.

Koronaviruspandemia peruutti Alman albumikiertueen. Koronasta huolimatta hän on pitänyt yhteyttä myös Cyrusiin. Useat ulkomailla asuvat kollegat ovat ihmetelleet Suomen hyvää koronatilannetta.

– Se meininki siellä on tosi paljon kriitiisempi kuin täällä. Tosi moni artisti on koodannut mulle, että mitä lomaa te siellä vietätte, Alma kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Kaksikon yhteistyön tuloksena syntyi kappaleita Cyrusin She Is Coming -EP:lle. Mother's Daughter -niminen kappale julkaistiin jopa ensimmäisenä singlenä projektista. Lisäksi Alman käsialaa on Charlien enkelit -elokuvan tunnusbiisi Don't Call Me Angel, jossa laulavat Cyrusin lisäksi Ariana Grande ja Lana Del Rey.

Uskoo yhteistyön jatkuvan

Alma kertoo tehneensä viime aikoina uutta musiikkia paitsi itselleen, myös muille artisteille, mutta ei vielä paljasta kenelle. Hän uskoo yhteistyön jatkuvan myös Cyrusin kanssa.

– Toivon mukaan yhteistyö jatkuu. Meillä on hyvät välit. Me ollaan tosi samanlaisia ihmisiä, vaikka meillä on tosi erilaiset lähtökohdat. Meillä on aika samanlainen energia. Joten en näe, miksi ei jatkuisi, hän kertoo.

Alma kertoi viime vuonna YleX:lle, että Cyrus ei juurikaan itse osallistu kappaleidensa kirjoittamiseen, vaikka onkin muuten aktiivisesti mukana.

– Mileykin vähän kirjoittaa, mutta ehkä Suomen pään haastatteluissa uskallan sanoa, että ei se kyllä hirveästi kirjoita. Mutta Miley on mukana ideoimassa ja on ehdottomasti inspiraatio kaikkiin biiseihin, Alma kertoi YleX:lle.

Alman mukaan myös Cyrus on myöntänyt asian julkisesti, eikä kommentista syntynyt eripuraa. Hän korostaa, että Cyruksella on kädet täynnä töitä myös näyttelijänä.

– Miley on esiintyvä taiteilija. Tosi moni sen luokan artisti tiedostaa, että heillä on todella paljon töitä. Jengi valehtelee, jos ne sanoo, että ne tekee kaiken itse.

– Ei siinä ole mitään noloa, Alma painottaa.

Lue myös: Yle: Almalta paljastus ystävästään Miley Cyrusista: "Suomen pään haastatteluissa uskallan sanoa..."

Lue myös: Debyyttialbumin jälkeen Alma vietti synkän ja keikattoman kesän - "En tiennyt mitä tehdä"

Kilpailut

Uusimmat