Kuva: AOP

Paris Hilton koki koulussa karmeita asioita - "Teeskentelin kaiken olevan hyvin"

22.01.2021 22:15 - Lauri Kujanpää

Hilton muisteli hirveitä nuoruusaikojaan sosiaalisessa mediassa.

Seurapiiritähti Paris Hilton, 39, julkaisi Instagram-sivullaan kuvia, jotka tuovat hänelle mieleen hyvin surullisia muistoja.

Kuvat on otettu, kun Hilton oli 18-vuotias ja hän oli juuri palannut kotiin Provo Canyon School -koulusta, jossa hän koki karmeita asioita.

"Nämä kuvat otettiin, kun tulin takaisin Provo Canyon Schoolista. Näen kivun silmissäni. Olin niin traumatisoitunut, että teeskentelin kaiken olevan hyvin ja yritin sulkea kipeät muistot", Hilton muun muassa kirjoittaa ja jatkaa:

"Nyt ajattelen, että tuo teini olisi ylpeä siitä, millainen nainen hänestä tuli. Olin rohkea ja käytin ääntäni, jotta asiat muuttuvat"

Kyseistä koulua on syytetty viime vuosikymmenien varrella siitä, että siellä oppilaat ovat kokeneet muun muassa väkivaltaa sekä seksuaalista hyväksikäyttöä. Hilton kertoi omista kokemuksistaan tuoreen dokumenttinsa tiimoilta.

- Siitä hetkestä kun heräsin, koko päivä oli pelkästään huutoa ja jatkuvaa kiduttamista. Henkilökunta teki karmeita asioita. Koin oloni jatkuvasti huonoksi ja he kiusasivat minua. Luulen, että heidän tavoitteenaan oli rikkoa meidät. He myös löivät ja kuristivat meitä. He halusivat, että lapset ovat kauhuissaan, jotta eivät uskaltaisi laittaa vastaan.

Hilton oltiin People-lehden mukaan laitettu vanhempiensa toimesta 11 kuukaudeksi kyseiseen kouluun, jossa hänen piti opetella elämäänsä uudelleen. Häneltä muun muassa otettiin puhelin ja luottokortti pois. Provo Canyon Schoolin tarkoituksena on "auttaa nuoria mielenterveyden sekä koulutuksen kanssa".

Näet julkaisun alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Lue myös: Paris Hilton kohutusta seksivideosta: "Halusin tehdä poikaystäväni iloiseksi"

Lue myös: Kim Kardashian oli tarkka tuoreen dokumentin kuvauksissa - varsinkin yhdessä asiassa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat