Kuva: AOP

Adelen 21-albumista 10 vuotta - laulajan julkaisema kuva sai fanit sekaisin

25.01.2021 13:45 - Roy Kokkonen

Laulajan päivitys sai lukuisat fanit odottamaan Adelelta uutta musiikkia. Laulajan edellisestä levystä on viisi vuotta aikaa.

Laulaja-lauluntekijä Adele, 32, julkaisi läpimurtolevynsä 21 kymmenen vuotta sitten. Juhlistaakseen albumia, hän julkaisi päivityksen Instagramissa, jonka moni fani tulkitsi ilmoitukseksi uudesta levystä.

Päivityksessä hän kiittää fanejaan, että sai tuoda musiikkia heidän elämäänsä.

"On hullua, kuinka vähän muistan siitä, millaista kymmenen vuotta sitten oli ja miltä silloin tuntui", laulaja ihmettelee.

Päivitys on lyhyessä ajassa kerännyt huimat 2,7 miljoonaa tykkäystä. Yhteensä laulajalla on 39,4 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

21 oli Adelen toinen studioalbumi. Siltä lohkaistiin peräti viisi listojen kärkipaikoille noussutta singleä. Levyn tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Rolling in the Deep, Rumour Has It, Someone Like You ja Set Fire to the Rain. Kuusi Grammy-palkintoa kahminutya levyä on myyty maailmanlaajuisesti yli 30 miljoonaa kappaletta.

Edellisen kerran laulaja on julkaissut uutta musiikkia vuonna 2015, kun hän julkaisi kolmannen albuminsa, nimeltään 25. Siksi moni fani oletti päivityksen tuovan uutisia uudesta levystä, mutta joutui pettymään.

"Uusi albumi?"

"Odotin, että olisit kertonut uudesta levystä!"

"Adele 31?"

"Milloin uusi levy tulee?"

Lue myös: Rihanna ylistää painoaan roimasti pudottanutta Adelea: "Hän näyttää itsevarmalta ja tyytyväiseltä"

Lue myös: Adele vitsaili painonpudotuksellaan ja sai aikaan hämmennystä

Kilpailut

Uusimmat