Kuva: AOP

Keira Knightley ei halua tehdä seksikohtauksia - varsinkaan, jos ohjaaja on mies

26.01.2021 19:45 - Lauri Kujanpää

Knightley kertoo asiasta tuoreessa podcast-haastattelussa.

Pirates of the Caribbean -elokuvista tuttu näyttelijä Keira Knightley, 35, kertoi vuoden 2020 alussa, että ei halua enää tehdä alastonkohtauksia elokuvissa. 

- Nuorempana olin aina mukavuusalueellani niitä kuvattaessa. En koskaan tehnyt mitään, mikä ei tuntunut hyvältä. Olen todella tyytyväinen vartalooni, se on tehnyt mahtavia asioita. Mutta en enää halua seistä alastomana koko kuvausryhmän edessä, Knightley sanoi tuolloin.

Asia oli tullut uudelleen esille tuoreessa Chanel Connects -podcastin haastattelussa. Knightley kertoi, että ei aio tehdä enää alaston- tai seksikohtauksia - varsinkaan jos ohjaaja on mies.

- Jos olen tekemässä tarinaa äitiydestä ja kehon hyväksymisestä niin minusta se pitää tehdä naispuolisen elokuvatekijän kanssa. En kieltäydy alastonkohtauksista täysin, mutta tavallaan miesten kohdalla.

Knightleyn suhtautuminen alaston- ja seksikohtauksiin muuttui, kun hänestä tuli äiti.

- Minusta tuntuisi epämukavalta esiintyä alastomana miesten katseiden alla. Minun vartaloni on muuttunut kahden lapsen myötä ja en vain halua seisoa alastomana miesryhmän edessä.

Näyttelijä tähditti viime vuonna julkaistua Misbehaviour-elokuvaa, joka sijoittuu 1970-luvulle. Elokuva kertoo feministien mielenosoituksista vuoden 1970 Miss Maailma -kilpailussa.

Lue myös: Keira Knightley unohti Star Wars -roolihahmonsa nimen - "Eikö se ollut Padmé?"

Lue myös: Keira Knightley ei suostu enää alastonkohtauksiin - 'Nuorempana ne olivat mukavuusaluettani'

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat