Kuva: AOP

Keira Knightley unohti Star Wars -roolihahmonsa nimen - "Eikö se ollut Padmé?"

29.09.2020 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Knightley oli tuolloin vielä nuori lapsi.

Muun muassa Elizabeth Swannia elokuvasarjassa Pirates of the Caribbean näytellyt Keira Knightley, 35, on esiintynyt myös Star Wars -maailmassa.

Knightley nimittäin esitti Tähtien sota: Episodi 1 - Pimeä Uhka -elokuvassa kuningatar Amidalan palvelusneitoa Sabéa. Näyttelijälle kyseinen rooli oli ensimmäinen ison tuotannon elokuvassa ja hän oli silloin vielä lapsi. Ei siis ihme, että hän oli itsekin unohtanut, mikä hänen roolihahmonsa nimi oikein oli.

Kun Knightley oli jutellut Coming Soon -julkaisun haastattelussa uudesta Misbehaviour-elokuvastaan, kysyi toimittaja näyttelijän ensimmäisista rooleista. Toimittaja myös innostui puhumaan Star Wars -maailman Padmé-hahmosta, jota Knightley luuli näytelleensä.

- Hetkinen... Ketä minä oikein näyttelin, eikö se ollut Padmé? Knightley hämmentyi, ja toimittaja korjasi, että kyseesä oli Sabé.

- Tiedätkö, olen nähnyt elokuvan vain kerran. Olin silloin roolissani tyyliin 12-vuotias ja katsoin elokuvan kerran vuosi sen jälkeen. Okei. Olin Sabé ja en kuollut!

Padméa näytteli Natalie Portman. Pimeä uhka julkaistiin vuonna 1999.

Lue myös: Star Wars -klassikko palasi elokuvateattereihin - takoi lähes miljoonan dollarin lipputulot

Lue myös: Kritiikki Star Wars -hahmosta oli liikaa näyttelijälle - ajautui syviin vesiin

Lähde: Independent

Suosittelemme

Uusimmat