Kuva: Lars Johnson / Nelonen

Temptation Island Suomen parit esiteltiin! Mukana ohjelman historian ensimmäinen transsukupuolinen

27.01.2021 12:38 - Iiro Myllymäki

Sarjan yhdeksäs kausi kuvattiin Levillä.

Temptation Island Suomi -ohjelman yhdeksännen kauden pariskunnat on esitelty. Mukana on jälleen neljä pariskuntaa, jotka lähtevät testaamaan parisuhteensa kestävyyttä houkutusten keskellä.

Tuleva kausi on kuvattu poikkeuksellisesti Levillä lumisissa maisemissa. Edellinen kausi oli kuvattu niin ikään Suomessa Kainuussa. Uusi kausi käynnistyy 17. helmikuuta Nelosella ja Ruudussa.

Alta näet yhdeksännen kauden parien esittelyt.

Miranda "Mirkku", 20, & Mika, 23, Nokia

(kuva: Lars Johnson / Nelonen)

Mikan ja Mirkun tarina alkoi Tinderissä. Parin ensitreffien jälkeen tiet kuitenkin erkanivat, kun Mika alkoi tapailla toista naista ja Mirkku keskittyi toipumaan edellisestä suhteestaan. Kaksikko matchasi kuitenkin toistamiseen muutaman kuukauden kuluttua, ja tästä suhde sai alkunsa.

Nyt suhteen alusta on kulunut puoli vuotta, ja pari on muuttanut yhteen. Kaksikko mainitsee suhteensa liimaksi samanlaisen huumorintajun. Suhde on Mikan ensimmäinen oikea, kun taas Mirkku on ehtinyt seurustella lähes koko nuoruutensa muutaman eri ihmisen kanssa.  

Kitkaa suhteeseen tuovat Mirkun vaikea mustasukkaisuus ja Mikan villi juhliminen. Railakas meno on johtanut esimerkiksi Mikan puhelimen viestien tutkimiseen. Mirkku toivoo pääsevänsä eroon luottamuspulastaan, ja Mika puolestaan haluaa oppia huomioimaan Mirkkua paremmin.

Sonya, 20, & Mitte, 21, Vantaa

(kuva: Lars Johnson / Nelonen)

Kun netissä toisiinsa tutustuneet Sonya ja Mitte tapasivat ensimmäisen kerran, Sonya kutsui Miten heti äitinsä luokse kylään. Sonya teki Mitteen vaikutuksen rennolla pukeutumisellaan, joka huokui Miten mielestä rohkeutta.  

Ensitapaamisesta on kulunut nyt kolme vuotta, ja sen jälkeen pari on ollut lähes erottamaton. Nykyään Sonyan ja Miten perheeseen kuuluu kaksi koiraa ja kolme hamsteria.

Suhteen pohjalla ovat samanlaiset arvot ja keskinäinen vahva kunnioitus. Sonya ja Mitte ovat yhtä mieltä siitä, että Sonya kantaa heidän parisuhteessaan suurempaa vastuuta päätöksenteosta. Vastuunkanto saa Sonyan tuntemaan itsensä yksinäiseksi muuten hyvässä suhteessa. Mitte toivookin matkan Temptation Islandille tuovan hänelle rohkeutta tehdä päätöksiä ja aikuistua. Sonya haluaa kehittää itseään ja löytää uusia näkökulmia omaan elämäänsä.

Mitte on tiettävästi ensimmäinen Temptation Island Suomeen osallistuva transsukupuolinen ihminen.

Anna, 21, & Ville-Pekka "VP", 21, Joensuu

(kuva: Lars Johnson / Nelonen)

Lukiossa toisensa tavanneen parin kohdalla ei todellakaan ollut kysymys rakkaudesta ensi silmäyksellä. Annan kovaäänisyys ärsytti opintoihinsa syventynyttä Ville-Pekkaa, mutta kun kaksikko päätyi samaan kaveriporukkaan, tunteet lämpenivät pian.  

Nyt pari on ollut yhdessä jo lähes viisi vuotta, mikä tekee heistä Temptation Island Suomi -historian pisimpään yhdessä olleen pariskunnan. Annan ja Ville-Pekan perheeseen kuuluu myös kaksi riehakasta koiraa.

Anna toivoo, että matka antaisi Ville-Pekalle tilaa ajatella omia tunteitaan. Suhde on Ville-Pekan ensimmäinen. Anna itse haluaa löytää mahdolliset kehityskohdat itsessään, ja lähtee matkaan avoimin mielin. Parin rajat kieltävät vain ihastumisen. Leikkeihin osallistuminen on sallittua, jopa seksuaalisiin tekoihin asti.

Julia, 23, & Henrikki "Henkka", 24, Kerava

(kuva: Lars Johnson / Nelonen)

Julia ja Henrikki tapasivat yhdeksän kuukautta sitten Tinderissä. Jo kuuden päivän päästä tapaamisesta pariskunta muutti yhteen Julian asuntoon. He kuvailevat suhteensa alkuvaihetta salamarakastumiseksi. Julialla ja Henrikillä on kaksi koiraa, ja lähitulevaisuudessa he toivovat saavansa perheenlisäystä.

Sekä Julia että Henrikki ovat tulleet aiemmissa suhteissaan petetyiksi, mutta toistensa kautta he ovat löytäneet uudelleen rohkeuden luottaa toiseen. Pariskunnan mukaan suhteessa ei ole suurempia ongelmia, mutta jos jokin pielessä oleva asia pitää mainita, toteavat molemmat sen olevan Julian nikotiinin vajeesta aiheutuvat kiukunpuuskat.

Julia ja Henrikki ovat luonteiltaan kuin yö ja päivä. Julia on ekstrovertti ja hänellä on todella paljon läheisiä kavereita. Henrikki kokee olevansa introvertti, ja hänellä on vain yksi läheinen ystävä. Julia ja Henrikki lähtevät hakemaan Temptation Island -ohjelmasta kokemuksia, mutta ennen kaikkea uusia ystäviä Henrikille.

Lue myös: Temptation Island Suomen naissinkut esittäytyvät: "Oon ennenkin pannu miehiä kuntoon"

Lue myös: Temptation Island Suomen miessinkut julki: "Jos selkä on notko, mä voin olla sun jalkovälityyny"

Kilpailut

Uusimmat