Kuva: AOP

"Tulin keskelle zombiemaailmanloppua" - Jared Leto eli hetken täysin tietämättömänä koronakriisistä

28.01.2021 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Leto oli viettänyt lähes pari viikkoa meditoimassa.

Näyttelijä-muusikko Jared Leto, 49, kertoi Jimmy Fallonin haastattelussa erikoisesta hetkestään, kun hän huomasi, kuinka paha koronapandemia olikaan.

Leto oli nimittäin viime keväänä päättänyt pitää 12 päivän mittaisen meditointitauon, jolloin hän sulki kaikki tiedotusvälineet, tietokoneet ja puhelimet.

- Ideana oli mennä hetkeksi pois, päästä eroon kaikista häiriötekijöistä ja vain meditoida. Se auttaa minua käsittelemään stressiä, Leto kertoi.

Kun Leto aloitti lomansa, koronavirustapauksia oli ilmoitettu noin 150. Kun hän palasi hengähdystauoltaan, maailma olikin yhtäkkiä täysin muuttunut: Korona jylläsi joka paikassa ja ihmisiä pyydettiin pysymään kodeissaan.

- Laitoin puhelimeni takaisin päälle vasta kun palasin kotiini Los Angelesiin. Olin shokissa. Tuntui kuin olisin tullut keskelle zombimaailmanloppua.

Leto toimii 30 Seconds to Mars -yhtyeen laulajana ja on näytellyt muun muassa elokuvissa  Blade Runner 2049, Suicide Squad sekä Dallas Buyers Club. Viimeiseksi mainitusta hänet palkittiin parhaan miessivuosan Oscarilla.

Lue myös: Jälleen uusi Jokeri? Tulevasta Batman-trilogiasta käynnistyivät mielenkiintoiset huhut

Lue myös: Jared Leto innostui uudesta Netflix-dokumenttisarjasta - pukeutui päähahmoksi!

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat