Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: IMDB:n sadan huonoimman leffan listalla oleva komedia - "Idioottimaista huumoria"

02.02.2021 07:15 - Iiro Myllymäki

Kiviset ja Soraset: Viva Rock Vegas ei vakuuttanut kriitikoita eikä katsojia.

Kiviset ja Soraset: Viva Rock Vegas -elokuva vuodelta 2000 kertoo, miten legendaaristen animaatiopariskuntien tarina sai alkunsa. Kyseessä ei tosin ole animaatio, vaan toinen hahmoista tehty live action -elokuva. Elokuvassa kerrotaan, miten Retu ja Tahvo kohtaavat mielitiettynsä Vilman ja Bettyn, mutta rakkauden tiellä on lipevän playboyn katala suunnitelma. Elokuvan päärooleissa nähdään Mark Addy, Stephen Baldwin, Kristen Johnston ja Jane Krakowski.

Kuten ensimmäinen, vuoden 1994 Kiviset ja Soraset -live action -elokuva, myös Viva Rock Vegas sai huonon vastaanoton kriitikoilta. Esimerkiksi legendaarinen elokuvakriitikko Roger Ebert antoi elokuvalle puolikkaan tähden asteikolla nollasta neljään.

”Elokuvassa on jokainen mahdollinen sanaleikki liittyen kiviin ja esihistoriallisiin aikoihin, ja ne on naitettu herneenkokoisilla aivoilla kirjoitettuun tarinaan, joka natisee raskassoutuisesti eteenpäin äärimmäisen ilmeisen, väkinäisen ja idioottimaisen huumorin keskellä”, Ebert kirjoitti arviossaan.

Elokuva floppasi myös lippuluukuilla, ja IMDB-leffasivuston käyttäjät ovat myös ilmaisseet olemattoman arvostuksensa elokuvaa kohtaan. Sivustolla elokuva nimittäin komeilee sadan huonoimmin arvioidun leffan joukossa sijalla 84.

Kiviset ja Soraset: Viva Rock Vegas
TV5
16.15

Lue myös: Viime vuoden huonoin elokuva on valittu - voittaja tuskin yllättää

Lue myös: Blair Witch Project oli monelle suomalaisteinille ahdistava kokemus: "Koko kroppa meni sekaisin"

Lähteet: IMDB, Roger Ebert

Kilpailut

Uusimmat