Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Yksi Cameron Diazin uran viimeisistä päärooleista

06.02.2021 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Diaz esittää Bad Teacher -elokuvassa onnenonkijaa, jonka elämä muuttuu yllättäen.

Cameron Diaz, 48, esittää Bad Teacher -elokuvassa (2011) itsekeskeistä opettajaa Elizabeth Halseyta, joka vihaa työtään ja haluaa vain elää rikkaan sulhasensa siivellä. Kun mies kuitenkin jättää hänet, nämä suunnitelmat menevät mönkään, ja Elizabeth pyrkii seuraavaksi hurmaamaan varakkaan sijaisopettajan (Justin Timberlake).

Bad Teacher sai ristiriitaisia arvioita. Kritiikkejä yhteen kokoavalla Metacritic-sivulla sen keskimääräinen pistemäärä arvioissa on 47 sadasta. Niin ikään arvosteluja kokoavalla Rotten Tomatoes -sivustolla elokuvan saamista arvioista 45 prosenttia on katsottu myönteisiksi.

”Lupaavasta ideasta ja hurmaavan häpeilemättömästä Cameron Diazin roolisuorituksesta huolimatta Bad Teacher ei missään vaiheessa ole niin hauska kuin sen pitäisi”, on Rotten Tomatoes -sivustolla kirjoitettu arvostelujen yhteenvetona.

Bad Teacher oli Cameron Diazin viimeisiä päärooleja ennen kuin hän vetäytyi elokuvauraltaan tyystin. Nainen on kertonut kyllästyneensä Hollywoodin hektiseen pyöritykseen ja siihen, miten paljon aikaa elokuvanteolle pitää omistaa.

- Minä vain päätin, että haluan muita asioita elämässäni. Olin tehnyt jo niin paljon töitä niin pitkään, ja siinä on jatkuvassa pyörteessä. Kun teet elokuvaa, se on täydellinen tekosyy, he omistavat sinut. Olet siellä 12 tuntia päivässä kuukausien ajan, eikä sinulla ole aikaa millekään muulle elämässäsi, Diaz kertoi haastattelussa viime elokuussa.

Bad Teacher
Liv
21.00

Lue myös: Julkisuudesta kadonnut Cameron Diaz, 46, hehkuu tuoreissa kuvissa meikittä - katso

Lue myös: "Näytin ihan hullulta" - 10 julkkista, jotka kertovat katuvansa kauneusleikkauksiaan

Lähteet: Metacritic, Rotten Tomatoes

Kilpailut

Uusimmat