Kuva: All Over Press

"Kun teet elokuvaa, he omistavat sinut" - Cameron Diaz paljastaa nyt, miksi lopetti uransa näyttelijänä

06.08.2020 19:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Nykyään Diaz elää rauhallista perhe-elämää yhdessä aviomiehensä ja parin yhteisen lapsen kanssa.

Näyttelijä Cameron Diaz,  47, on nyt kertonut rehellisessä haastattelussa syyn siihen, miksi hän päätti lopettaa näyttelijänuransa.

- Minä vain päätin, että haluan muita asioita elämässäni. Olin tehnyt jo niin paljon töitä, niin pitkään, ja siinä on jatkuvassa pyörteessä. Kun teet elokuvaa, se on täydellinen tekosyy, he omistavat sinut. Olet siellä 12 tuntia päivässä kuukausien ajan, eikä sinulla ole aikaa millekään muulle elämässäsi, Diaz kertoo rehellisesti.

Hän myös toteaa, että elämä parrasvaloissa oli todella uuvuttavaa. Kun hän jätti menneet taakseen ja alkoi keskittyä omaan elämäänsä ja hyvinvointiinsa, se avasi täysin uudenlaisen arjen.

- Se tuntui rauhalta. Rauhalta sielussani, koska pidin vihdoin huolta itsestäni.

Näyttelijä kertoo, että hänen aviomiehensä, muusikko Benji Madden, 41, auttoi häntä matkalla kohti uutta elämää. Kertoman mukaan itsetuntemuksen matka oli kipeä ja kivikkoinen.

- Rikoin sen peilin varmaan tuhat kertaa, kun hän laittoi sen minua vasten. Mietin, että vihaan sinua. Älä näytä sitä minulle. Hän oli vaan, että katso. Katso nyt. Kiitokset siitä hänelle.

Diaz ja Madden menivät naimisiin kaikessa hiljaisuudessa vuonna 2015. Siitä lähtien kaksikko on elänyt rauhallista elämää poissa parrasvaloista. Pari sai myös ensimmäisen yhteisen lapsensa alle vuosi sitten. Noin seitsenkuinen tyttövauva sai nimekseen Raddix Madden.

Lue myös: Harry Potter -tähti kärsi huumeriippuvuudesta vuosikymmenet - paljastaa nyt mistä se sai alkunsa

Lue myös: "Hänen mielipiteensä on tärkeä" - räppärin opetukset 4-vuotiaalle tyttärelleen ihastuttavat

Lue myös: Fanit luulivat Black Swan -tähden aviomiestä edesmenneeksi Paul Walkeriksi - katso hämmästyttävä kuva

Lähde: E! Online

Uusimmat