Kuva: AOP

Kaapista ulos tullut JoJo Siwa paljastaa, että hänellä on tyttöystävä: 'Hän on täydellinen'

04.02.2021 18:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Teinitähti kertoo elävänsä kaukosuhteessa.

Tanssija, laulaja ja sometähti JoJo Siwa, 17, kertoi tammikuun lopussa kuuluvansa seksuaalivähemmistöön. Hän ei kuitenkaan halunnut määritellä suuntautumistaan tarkemmin. Nyt nuorukainen on kertonut, että hänellä on tyttöystävä.

JoJo Siwa kertoo The Tonight Show With Jimmy Fallon -ohjelman haastattelussa, että hänen tyttöystävänsä on ”mitä upein, täydellisin ja kaunein tyttöystävä koko maailmassa”. Siwa ei paljastanut tyttöystävänsä identiteettiä, mutta sanoi, että tämä on ollut hyvin kannustava Siwan kaapista ulostulon aikana. Hän myös paljasti, että he elävät kaukosuhteessa.

Siwa kertoi tiedostaneensa, että oman seksuaali-identiteetin paljastaminen voi olla riski, mutta hän on iloinen, että hän teki sen.

- Vaikka olisi miljoona ihmistä, jotka eivät hyväksy sitä, on sata miljoonaa ihmistä, jotka hyväksyvät. Se on tärkeää, Siwa sanoi haastattelussa.

Siwa sanoi, että hänelle on tärkeintä, että hän saa rakastaa ketä hän haluaa, vaikka hän sen myötä menettäisikin työmahdollisuuksia.

- Juuri kymmenen minuuttia ennen tätä haastattelua juttelin puhelimessa tyttöystäväni kanssa. Aloin itkeä, ja hän kysyi, mikä on hätänä. Sanoin, että olen vain niin onnellinen, että voin nyt jakaa maailmalle sen, mikä tekee minut onnellisimmaksi, JoJo Siwa sanoi.

JoJo Siwa tuli tunnetuksi Dance Moms -tosi-tv-sarjasta. Hänellä on valtava sosiaalisen median seuraajakunta. Esimerkiksi TikTokissa hänellä on yli 30 miljoonaa seuraajaa.

Lue myös: Teinitähti JoJo Siwa, 17, tuli ulos kaapista - t-paidan viesti laittoi somen sekaisin

Lue myös: Jojo Siwa teki "historiallisen" tempun jälleen - pyrkiikö eroon lapsitähden roolistaan?

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat