Kuva: AOP

Teinitähti JoJo Siwa, 17, tuli ulos kaapista - t-paidan viesti laittoi somen sekaisin

25.01.2021 10:15 - Iiro Myllymäki

Tanssija-laulaja kertoo viehättyvänsä ihmisistä sukupuoleen katsomatta.

Teinitähti JoJo Siwa, 17, on kertonut seksuaalisesta suuntautumisestaan. Nuori tanssija, laulaja ja somepersoona herätti spekulaatioita ensin julkaisemalla TikTokissa tanssivideon, jossa hän tanssii Lady Gagan Born This Way -kappaleen tahtiin. Kyseinen kappale tunnetaan HLBTIQ+-myönteisestä sanomastaan ja onkin muodostunut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille tunnusomaiseksi kappaleeksi.

JoJo Siwa vaikutti vahvistavan spekulaatiot myöhemmin julkaisemallaan kuvalla. Kyseisessä kuvassa hän pitää t-paitaa, jonka tekstinä lukee ”paras homoserkku ikinä”. Siwa kertoi kuvatekstissä saaneensa paidan serkultaan. Twitterissä tämä päivitys on kerännyt jo yli miljoona tykkäystä.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

JoJo Siwa puhui paljastuksestaan vielä Instagramin livelähetyksessään. Hän kertoi, ettei ole valmis määrittelemään omaa suuntautumistaan tarkasti. Tämän hän myönsi, kun häneltä kysyttiin, kauanko hän on kuulunut HLBTIQ+-yhteisöön.

- En tiedä. Varmaan koko elämäni. Koko elämäni olen vain pitänyt ihmisistä, mutta en ole rakastunut aiemmin. Mutta olen aina uskonut, että minulle sopiva ihminen vain on se minulle sopiva ihminen. Jos se ihminen on poika, hienoa! Jos se ihminen on tyttö, hienoa! Olen vain hyvin onnellinen, JoJo Siwa sanoi.

Siwa on saanut runsaasti tukea ja kannustavia viestejä kerrottuaan seksuaalisesta suuntautumisestaan. Muun muassa Ellen DeGeneres, Lil Nas X ja Perez Hilton ovat julkaisseet kannustavia kommentteja.

JoJo Siwa nousi julkisuuteen Dance Moms -tosi-tv-sarjasta ja on sittemmin luonut uraa niin tv-tähtenä kuin somevaikuttajanakin. Nuorukaisella on TikTokissa yli 30 miljoonaa seuraajaa.

Lue myös: Jojo Siwa teki "historiallisen" tempun jälleen - pyrkiikö eroon lapsitähden roolistaan?

Lue myös: Ponnarityylistään tunnettu lapsitähti shokeerasi somessa avaamalla kampauksensa: "Historiallista"

Lähteet: NBC News, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat