Kuva: AOP

Super Bowlin liveyleisö sai monet hieraisemaan silmiään - oikeasti stadion oli kaukana täydestä

08.02.2021 11:15 - Iiro Myllymäki

Super Bowlia seurasi stadionilla 25 000 ihmisen liveyleisö.

Viime yönä Suomen aikaa järjestettiin Yhdysvalloissa Super Bowl -ottelu, jossa toisensa kohtasivat Kansas City Chiefs ja Tampa Bay Buccaneers. Väliaikaesiintyjänä ihmisiä viihdytti seuraavalla kiertueellaan myös Suomeen saapuva The Weeknd.

Monet katsojat hieraisivat silmiään ottelua ja väliaikaesitystä katsoessaan, sillä ottelun näyttämönä toimineella Raymond James -stadionilla oli ihmisiä katsomossa. Näin korona-aikaan tällainen on ollut hyvin harvinainen näky. Joissain kuvissa näytti kuin stadion olisi ollut pullollaan ihmisiä, mutta näin ei kuitenkaan ollut. Paikalla oli NBC:n mukaan 25 000 katsojaa, mikä on pienin yleisömäärä koko Super Bowlin historiassa. Stadionille mahtuu yli 65 000 katsojaa.

Jotta stadion saatiin näyttämään täydemmältä, istuimille asetettiin myös 30 000 pahvihahmoa. Buzzfeed uutisoi, että hahmojen joukossa oli monia julkisuuden henkilöitä, kuten Ozzy Osbourne, Lady Gaga ja Billie Eilish.

(kuva: AOP)

25 000:n oikean katsojan joukossa oli 7500 koronavirusrokotteen saanutta terveysalan työntekijää, joille ottelun järjestänyt NFL lahjoitti liput. Kaikille paikalle saapuneille katsojille annettiin saapuessaan kasvomaskit ja käsidesiä, ja maskien pitämistä edellytettiin koko ottelun ajan.

The Weekndin väliaikashow'n pääset katsomaan kokonaisuudessaan alta.

Lue myös: The Weekndin Super Bowl -esitys sai ihmiset innostumaan ja some täyttyi meemeistä

Lähteet: NBC, Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat