Kuva: AOP

The Weekndin lavashow'n salaisuus? Takki, jonka tekemiseen vaadittiin neljä ompelijaa ja 250 tuntia

09.02.2021 12:45 - Roy Kokkonen

The Weeknd veti 14-minuuttisen keikan Super Bowlin väliajalla.

Viime sunnuntaina järjestetyn Super Bowlin väliaikashow'n tähti The Weeknd, 30, esitti näyttävän 14-minuuttisen keikan tapahtumassa. Artistin esitys sai valtavaa huomiota niin perinteisessä kuin sosiaalisessa mediassa. Pian esityksen jälkeen somessa alkoi leviämään lukuisia esityksen innoittamia meemejä.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan päätösottelu Super Bowl on yksi maailman seuratuimmista urheilutapahtumista. Itse pelin lisäksi tapahtuman väliaikashow saa vuosittain laajaa mediahuomiota.

The Weeknd esitti 14-minuuttisen keikan Super Bowlin väliajalla. (kuva: AOP)

Väliajalla on totuttu näkemään Yhdysvaltain eturivin artistien esityksiä. Lisäksi väliajalla esitetään huippukalliita mainoksia ja elokuvien trailereita, jotka ovat usein spektaakkeli itsessään. 

The Weekndin esityksessä huomio kiinnittyi koreografian ja musiikin lisäksi tähden esiintymisasuun. Laulaja oli pukeutunut punaiseen takkiin, mustaan paitaan ja housuihin, nahkaiseen kravattiin, hanskoihin sekä mustavalkoisiin oxford-kenkiin. 

Erityisesti säihkyvä punainen takki on herättänyt kiinnostusta. Kyseessä on Givenchyn suunnittelema käsintehty takki, jonka valmistamiseen kului huimat 250 tuntia neljältä ompelijalta.

Lue myös: Supertähti The Weeknd saapuu Suomeen! Keikkaa saa tosin odottaa vielä tovin

Lue myös: The Weekndin Super Bowl -esitys sai ihmiset innostumaan ja some täyttyi meemeistä

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat