Kuva: AOP

Michelle Obama tähdittää uutta Netflix-sarjaa - "Hillitön, sydäntä lämmittävä ja maaginen"

10.02.2021 11:45 - Roy Kokkonen

Uusi lastensarja julkaistaan Netflixissä maaliskuussa.

Michelle Obama nähdään uuden lastensarjan tähtenä, kertoo muun muassa USA Today. Kyseessä on suoratoistopalvelu Netflixissä julkaistava Waffles + Mochi -sarja, jonka ideana on innostaa lapsia ruoanlaittoon.

Obaman esittää sarjassa supermarketin omistajaa, joka auttaa Waffles- ja Mochi-nimisiä nukkeja toteuttamaan suuri unelmansa: ryhtyä kokeiksi. Nukkekaksikko on kotoisin "Pakastetun ruoan maasta" ja he ovat kyllästyneet jään syömiseen. 

Sarjan tavoitteena on opettaa lapsia suosimaan kotiruokaa valmisruokien sijaan.

Obama kuvailee sarjaa "hillittömäksi, sydäntä lämmittäväksi ja yksinkertaisesti maagiseksi". 

– Olisin toivonut, että Waffles + Mochi olisi ollut olemassa, kun tyttäreni kasvoivat, sillä tämänkaltaista ohjelmaa on hauska katsoa perheenä yhdessä. Tieto siitä, että pienokaiset oppivat jotain samalla, antaa vanhemmille mielenrauhaa, Obama kertoo.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Obama on ottanut nuket avukseen. Hänen aviomiehensä presidentti Barack Obaman valtakaudella hän kutsui suosittuja Muppet-nukkeja Valkoiseen taloon osana kampanjaa, jonka tavoitteena oli parantaa kouluruokaa ja taistella lapsuusiän lihavuutta vastaan.

Michelle ja Barack Obama solmivat Netflixin kanssa sopimuksen sarjojen ja elokuvien tuottamisesta vuonna 2018. Sopimuksen pohjalta on julkaistu muun muassa viime vuonna ilmestynyt Becoming-dokumentti, joka pohjautuu Michelle Obaman omaelämäkertaan.

Uusi lastensarja julkaistaan Netflixissä 16. maaliskuuta.

Lue myös: Michelle Obama saapui Joe Bidenin virkaanastujaisiin ja some sekosi näystä: "Olen sanaton"

Lue myös: Michelle Obamasta julkaistaan Netflix-dokumentti - ensimmäinen maistiainen julki

Lähteet: USA Today, BBC

Kilpailut

Uusimmat