Kuva: AOP

Tv-tähti Caroline Flackin traagisesta kuolemasta vuosi - entiset kumppanit muistelevat somessa

16.02.2021 14:15 - Iiro Myllymäki

40-vuotiaana kuollutta Love Island -juontajaa on muisteltu lämpimin sanoin sosiaalisessa mediassa.

Vuosi sitten itsemurhan tehnyttä brittiläistä tv-persoonaa Caroline Flackia on muisteltu koskettavissa päivityksissä sosiaalisessa mediassa. Muun muassa Love Island -sarjaa juontanut nainen löydettiin kuolleena 15. helmikuuta viime vuonna. Flack oli kuollessaan 40-vuotias.

Yksi naista nyt muistellut on Lewis Burton, joka seurusteli Caroline Flackin kanssa tämän kuoleman aikaan. Hän on jakanut Instagramin tarinoissaan yhteiskuvan parista ja kirjoittanut ytimekkään tekstin.

”Yksi vuosi… En koskaan unohda sinua”, Burton kirjoittaa sydänemojien kera.

Lewis Burton (kuva: AOP)

Pidemmän muistelutekstin on julkaissut Flackin entinen kihlattu Andrew Brady. Hän kirjoittaa WordPress-sivullaan rakastaneensa Flackia enemmän kuin olisi uskonut mahdolliseksi.

”Carolinella oli kaunis sielu, täydellinen hymy, tarttuva nauru, mielenkiintoinen tarina ja monitahoinen mieli. Hänen energiansa oli uniikki ja olemuksensa jotain, mitä en ole muiden kanssa kokenut”, Brady kirjoittaa.

Andrew Brady ja Caroline Flack (kuva: AOP)

Flack ja Brady alkoivat tapailla tammikuussa 2018 ja he menivät myöhemmin kihloihin, mutta erosivat kyseisen vuoden lopussa. Brady viittaa muistelukirjoituksessaan myös ”negatiivisuuteen ja tuomitsemiseen”, jota Flack kohtasi elämänsä aikana. Flackin kuoleman jälkeen moni vaatikin erityisesti brittiläiseltä tabloidilehdistöltä vastuullisempaa uutisointia, sillä monen mielestä Flack oli saanut epäreilun määrän negatiivista julkisuutta.

Lue myös: Russell Brand julkaisi sydäntäsärkevän kirjoituksen Caroline Flackista: "Hänestä katosi toivo"

Lue myös: Sadat tuhannet vaativat sääntelyä brittimedialle – syynä tv-tähden traaginen kuolema

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat