Kuva: AOP

Potkut saanutta kohunäyttelijää ei korvata Star Wars -sarjoissa - lelutkin vedetty pois myynnistä

18.02.2021 19:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Gina Caranon näyttelemää Cara Dunea odotettiin nähtäväksi The Mandalorianin lisäksi myös muissa Star Warsin spin-off-sarjoissa. Lehtitietojen mukaan Caranon tilalle ei olla kuitenkaan palkkaamassa uutta näyttelijää.

Cara Dunen roolia The Mandalorian -sarjassa näytellyt Gina Carano sai potkut epäasiallisen somekäytöksensä vuoksi.

Carano julisti Twitterissä maskivastaisia kommentteja ja väitti Yhdysvaltain presidentinvaalien olleen vilpilliset. Hän julkaisi päivityksiä, joita pidettiin transfobisina ja lisäksi hän vertasi konservatiivien kohtelua nykyajan Yhdysvalloissa natsi-Saksan juutalaisvainoihin.

Negatiivisen julkisuuden takia hänen sopimustaan ei jatkettu.

Uutisen jälkeen moni sarjan fani on varmasti pohtinut, mitä merkittävälle roolihahmolle käy.

The Hollywood Reporterin haastattelemän sisäpiirilähteen mukaan tuotantoyhtiö Lucasfilm ei ole aikeissa palkata toista näyttelijää rooliin.

Päätös on yllättävä, sillä Cara Dunesta odotettiin merkittävää hahmoa The Mandalorian -sarjan lisäksi myös muihin Star Warsin spin-off-sarjoihin.

Disneyn omistama Lucasfilm on julkistanut tekevänsä 10 uutta Tähtien sota -universumiin sijoittuvaa sarjaa, joista Rangers of the New Republic -niminen sarja vaikutti olevan kuin tehty hahmolle. Huhujen mukaan Cara Dunelle oltiin suunniteltu myös täysin omaa sarjaa.

Toisin kuitenkin kävi.

Nyt jopa Cara Dunea esittävien lelujen ja muiden oheistuotteiden valmistus on lopetettu, ja esimerkiksi Amazon on vetänyt hahmoa esittävät tuotteet myynnistä. 

Lue myös: Merkittävää roolia Star Wars -sarjassa esittänyt näyttelijä sai potkut - somekohu oli liikaa

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat