Kuva: AOP

Abba tekemässä näyttävän paluun? Björn Ulvaeus vihjaa massiivisesta konsertista

19.02.2021 10:15 - Roy Kokkonen

Björn Ulvaeus vihjaa Twitterissä, että Abban paluu tapahtuu Globen-areenalla Tukholmassa.

Legendaarisen ruotsalaisen popbändi Abban perustajajäsen Björn Ulvaeus vihjaa Twitterissä yhtyeen paluun tapahtuvan näyttävästi.

"Kun korona on ohi, nähdään Globenilla", Ulvaeus kirjoittaa jälleentapaamista tarkoittavan aihetunnisteen #reunion kera.

Globen on Tukholmassa sijaitseva suuri jäähalli, jossa järjestetään myös areenakeikkoja. Yleisöä se vetää parhaimillaan 16 000 henkeä.

Abban paluusta on puhuttu jo pitkään. Yhtye kertoi julkaisevansa uusia kappaleita jo vuonna 2018. Comeback on kuitenkin viivästynyt kerta toisensa jälkeen, niin koronan kuin muiden syiden takia.

Viime vuonna bändi kertoi, että he aikovat julkaista viisi uutta kappaletta vuonna 2021. Tuolloin viivästyksen syyksi kerrottiin koronapandemia.

Yhtye on kertonut, että paluu lavoille tapahtuisi hologrammishown avulla. Virtuaaliset Abbatar-hahmot, joita lavalla oli tarkoitus nähdä, osottautuivat kuitenkin teknisesti vaikeiksi toteuttaa, joten paluuta lavoille on lykätty. 

Uuden päivityksen myötä on epäselvää, saapuuko Globenille hologrammeja vai oikeita ihmisiä.

Björn Ulvaeus on yksi neljästä Abban jäsenestä. (kuva: AOP)

Abba-fanit ympäri maailmaa innostuivat Ulvaeusin päivityksestä, ja se on kerännyt runsaasti kommentteja.

"Mahtavaa!"

"En malta odottaa päästä näkemään teidät!"

"Nähdään Globenissa!"

Popyhtyeen edellinen studioalbumi on julkaistu 39 vuotta sitten. Vuosina 1972-1982 vaikuttaneeseen yhtyeeseen kuuluivat Anni-Frid Lyngstad, Björn Ulvaeus, Benny Andersson ja Agnetha Fältskog, joiden etunimien alkukirjaimet muodostivat yhtyeen nimen.

Maailmanmaineeseen Abba nousi voitettuaan Euroviisut vuonna 1974 kappaleella Waterloo, jonka jälkeen lukuisat sen kappaleet ovat nousseet suuriksi hiteiksi ympäri maailmaa. 

Lue myös: Abban paluu siirtyy jälleen - Björn Ulvaeus vakuuttaa, että ensi vuonna kuullaan 5 uutta kappaletta

Kilpailut

Uusimmat