Kuva: All Over Press

The Flash -tähti kertoo kamppailleensa mielenterveytensä kanssa - julkisuus pahensi ahdistuneisuutta

20.02.2021 15:15 - Senja Rapila

33-vuotias Grant Gustin on käyttänyt koronapandemian tuoman vapaa-ajan itsensä kehittämiseen niin fyysisesti kuin henkisestikin.

The Flash -sarjasta parhaiten tunnettu näyttelijä Grant Gustin, 31, on paljastanut Instagram-tilillään kroppansa näkyvän muodonmuutoksen. Näyttelijä kertoo julkaisemansa kuvaparin yhteydessä myös sen, että hän voi tällä hetkellä paremmin kuin pitkään aikaan.

"Kuten moni teistä saattaakin tietää, olen kärsinyt ahdistuneisuudesta ja ajoittain myös  masennuksesta niin pitkään kuin muistan. Viimeisten 7-10 vuoden aikana olen ollut enemmän tai vähemmän julkisuuden henkilö, jolla on kiireinen aikataulu, jonka vuoksi ahdistuneisuuteni pahentui. Sillä on aina ollut todella huono vaikutus ruokahaluuni ja motivaatiooni yleisesti", Gustin kirjoittaa. 

Hän kertoo, että koronapandemian aikana hän on viettänyt enemmän aikaa itsensä kanssa yksin. Tämä on auttanut uusien elämäntapojen muodostumisessa.

"Se tarkoittaa paremmin ja enemmän syömistä, treenaamista, päivittäistä meditointia ja sitä, että yritän olla jatkuvasti läsnä ja onnellinen siitä, kuka olen."

Elämäntapamuutosten teko on vaikuttanut positiiviisella tavalla näyttelijän elämään myös sen vuoksi, että hän on viettänyt vähemmän aikaa sosiaalisessa mediassa.

"Liika ajankäyttö täällä voi olla kuin musta aukko. Se ei ole useimmiten parhainta ajankäyttöä tai paras juttu mielenterveydelleni. Tulen aina olemaan keskeneräinen, mutta olen ylpeä siitä, että olen ottanut näitä askelia elämässäni, mitä toivon että olisin pystynyt ottamaan jo kauan sitten ollakseni parempi versio itsestäni fyysisesti ja henkisesti."

"Tärkeintä kuitenkin on, olen onnellisempi ja enemmän läsnä kuin mitä olen ollut pitkiin aikoihin."

Näyttelijän vaimo Andrea "LA" Thoma on hehkuttanut miehensä rohkeaa julkaisua kommenttikentässä. Gustin odottaa tällä hetkellä yhdessä vaimonsa kanssa parin esikoislasta.

Lue myös: Moderni perhe -tähti Nolan Gouldin hurja muodonmuutos - luopui alkoholista ja alkoi treenaamaan

Lue myös: Lähettikö Britney Spears salaisen viestin seuraajilleen? Fanit varmoja teoriastaan

Lue myös: Kaley Cuoco hehkuttaa avioliittoaan - kirjoitus sai exän kommentoimaan hämmentyneenä

Kilpailut

Uusimmat