Kuva: AOP

Lähettikö Britney Spears salaisen viestin seuraajilleen? Fanit varmoja teoriastaan

18.02.2021 18:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Spearsista julkaistu dokumentti on saanut monet raivostumaan.

Viime päivinä yksi suurimmista puheenaiheista Suomessa ja maailmalla on ollut Britney Spears, 39, sekä hänestä tehty dokumentti. Framing Britney Spears on New York Timesin tuottama dokumentti, joka on katsottavissa myös C Moressa, ja torstaina 18. helmikuuta alkaen myös MTV-palvelussa. 

Dokumentti kertoo Spearsin tarinan aina lapsuudesta tähän päivään. Dokumentissa tarkastellaan muun muassa sitä, miten media kohteli Spearsia hänen uransa alkutaipaleella. Dokumentissa pureudutaan myös holhousjärjestelyyn, jonka alaisuudessa Spears on ollut julkisen hermoromahduksensa jälkeen vuodesta 2008 alkaen. Dokumentti nostaa esiin kysymyksen, tarvitseeko 39-vuotias Spears enää holhousta vai onko kyse pikemminkin bisnesmallista, josta esimerkiksi naisen holhoajana toimiva isä Jamie Spears hyötyy taloudellisesti. 

Monet fanit ovat järkyttyneet naisen kohtelusta ja laulajan tilanne on herättänyt fanien keskuudessa #FreeBritney-liikkeen, joka vaatii holhoussuhteen lopettamista. 

Spears on saanut viime kuukausien aikana fanit huolestumaan myös somekäytöksellään. Hänen jakamiensa kuvien yhteyteen on muun muassa usein tullut kommentteja siitä, ettei nainen itse olisi jakojensa takana. Yksi uusimmista julkaisuista sen sijaan on saanut fanit vakuuttumaan siitä, että Spears yrittää kertoa heille jotain salaisella viestillä.

Julkaistussa kuvassa nähdään sanapeli Scarbble, johon on kirjoitettu lukuisia sanoja. Jakotekstissään Spears esittää seuraajilleen kysymyksen. 

"Löydättekö joukosta sanan, joka ei ole sana lainkaan? Välillä on hauska keksiä kaikkea," hän kirjoittaa.

"Hän puhuu meille koodin avulla. Käydään töihin", kommentoi heti eräs naisen seuraajista. 

"Olen valmis murtamaan tämän koodin. Älä huoli Britney," jatkoi sen sijaan toinen kommentoijista. 

"Olkaa kilttejä ja ratkaiskaa tämä. Hän yrittää kertoa meille jotain," kuuluu sen sijaan eräs epätoivoisista kommenteista. 

Spears ei ole kommentoinut julkaisua millään tavalla. Mitä luulet, löytyykö pelistä piilotettu viesti? Kuvan näet alta. Jos se ei jostain syystä näy, pääset katsomaan sen myös täältä

Lue myös: Britney Spearsin vanha haastattelu järkytti monet uutuusdokumentissa - anteeksipyyntöä vaaditaan

Lue myös: Britney Spears rikkoi hiljaisuuden dokumenttikohun keskellä: "Jokaisella on tarinansa"

Uusimmat