Kuva: All Over Press

"Huomasiko kukaan?" - Bridgerton-tähti teki merkittävän paljastuksen sarjasta

21.02.2021 15:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Netflixin Bridgerton-sarja nousi nopeasti jättisuosioon ensimmäisen tuotantokauden julkaisun jälkeen.

Uutisoimme tammikuun lopussa, että Bridgerton on kaikkien aikojen suosituin Netflix-sarja. 1800-luvulle sijoittuva sarja on ollut hurjan suosion keskipisteenä ensimmäisen tuotantokauden julkaisemisen jälkeen. 

Näyttelijä Nicola Coughlan on nyt tehnyt Twitter-tililllään merkittävän paljastuksen sarjan ensimmäisestä tuotantokaudesta. Coughlan näyttelee sarjassa Penelope Featheringtonia, joka osoittautuu hahmona ensimmäisen tuotantokauden viimeisessä jaksossa täysin erilaiseksi mitä katsojat olettivat. Artikkeli sisältää juonipaljastuksia sarjasta.

"Okei olen vain utelias, onko kukaan huomannut massiivista pääsiäismunaa Penelopesta Bridgertonin ensimmäisessä jaksossa?"  Coughlan uteli sunnuntaina omalla Twitter-tilillään.

Pääsiäismunaksi sanotaan piiloviestejä, vitsejä tai ominaisuuksia, jotka kertovat ja paljastavat erilaisia asioita tarkkasilmäiselle katsojalle. Näyttelijän twiitti keräsi runsaasti erilaisia arvauksia. Yksi arvaus osui oikeaan ja se oli sulkakynä.

"Kun näyttelin Penelopen ensimmäistä kohtausta, valitsin asusteeksi massiivisen höyhenen joka näytti paljon sulkakynältä."

Eli tarkkasilmäisimmät katsojat ovat varmasti jo sarjan ensimmäisessä jaksossa huomanneet Penelopen mahdollisen yhteyden sarjan keskeiseen hahmoon, Lady Whistledowniin, joka kirjoittaa juorukolumnia seurapiirielämästä. Ensimmäisen tuotantokauden viimeisessä jaksossa nimittäin paljastetaan, että Penelope on oikeasti ko. kohukolumnisti.

Huomasitko sinä tämän vihjeen ensimmäisessä jaksossa?

Bridgerton on saamassa toisen tuotantokauden, jonka kuvaukset aloitetaan keväällä 2021.

Lue myös: Sinkkumiehenä pidetty Bridgerton-tähti onkin varattu - visusti salattu suhde paljastui

Lue myös: Ashton Kutcher luuli yllättäneensä vaimonsa aikuisviihteen parista - totuus huvittaa

Lue myös: Bridgerton on nyt virallisesti kaikkien aikojen suosituin Netflix-sarja - ylitti kaikki odotukset

Lue myös: Fanit huomasivat Bridgertonissa nykyaikaisen yksityiskohdan - "Loppuiko tekijöiltä budjetti?"

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat