Kuva: All Over Press

Näyttelijä Rosamund Piken kotona puhutaan kieltä, jota hän ei ymmärrä - 'Mieheni mielestä hienoa'

23.02.2021 20:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Rosamund Piken englantilainen aviomies on opettanut perheen lapset puhumaan mandariinikiinaa.

Näyttelijä Rosamund Pike, 42, ei ole ollut ainakaan toimeton pandemian aiheuttaman eristäytymisen aikana, nimittäin hän on kertonut tuoreessa haastattelussa opiskelevansa kotona lastensa opettamana mandariinikiinaa.

Syy kielen opetteluun ei kuitenkaan ole viihteellinen, vaan käytännöllinen: hänen lapsensa puhuvat isän kanssa mandariinia, mutta hän ei sitä itse ymmärrä. Näyttelijän puoliso on englantilainen liikemies Robie Uniacke.

- He kasvoivat kaksikielisinä, koska kumppanini ajatteli, että se voisi olla hienoa puhua lapsille kielellä, mitä hän ei tiennyt entuudestaan. Hän sitten opetteli itse mandariinikiinaa alusta asti, Pike kertoo huvittuneena haastattelussa.

- Sitä voisi kutsua nerokkaaksi tai todella itsepäiseksi teoksi - tai sitten haluksi toimia yksinhuoltajana! Hän kun puhuu lapsille kielellä, jota minä en ymmärrä. Ajattelin sitten, että tämä eristäytyminen olisi hyvä tilaisuus opetella.

Pike asuu perheensä kanssa Tšekissä.

- Minun pitäisi kyllä opetella ennemmin tsekkiä, ymmärrän nimittäin ironian siinä, että asumme Tshekin tasavallassa ja minä opettelen kiinan kieltä.

Voit katsoa haastattelun alapuolelta.

Lue myös: "Huomasiko kukaan?" - Bridgerton-tähti teki merkittävän paljastuksen sarjasta

Lue myös: Mikko Parikka julkaisi useita kuvia upeasta hirsikodistaan - seuraajat ihastelevat

Lue myös: Eläköitynyt Cameron Diaz ei kaipaa uraansa näyttelijänä - laittaa lapsensa etusijalle

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat