Kuva: All Over Press

Jennifer Aniston löysi uuden rakkauden - veti samalla tiukat rajat eksälleen Brad Pittille

24.02.2021 10:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

52-vuotias näyttelijäkonkari on kertoman mukaan niin ihastunut nykyiseen kumppaniinsa, että hän on jopa vetänyt tiukan rajan ystävyydelleen eksänsä Brad Pittin kanssa.

Mirror-lehti uutisoi, että näyttelijä Jennifer Aniston, 52, on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden. Spekulaatiot Anistonin ja mysteerimieheksi tituleeratun herran suhteesta kipinöivät vahvasti, kun entinen Frendit-tähti julkaisi Instagram-tililleen Tarinan, jossa mies näkyy vilaukselta.

Lähipiiristä on kerrottu medialle, että Aniston on hyvin ihastunut uuteen mielitettyynsä. Kerrotaan, että hän jopa ajattelee miehen olevan hänelle juuri se oikea.

- Jen on seitsemännessä taivaassa eikä pysty olla hymyilemättä, lähipiiristä on spekuloitu Closer-lehdelle.

Aniston erosi aviomiehestään Justin Therouxista vuonna 2018. Eron jälkeen Aniston ei ole julkisesti seurustellut vielä kenenkään kanssa. On myös huhuttu, että Aniston on vieläkin rikki erosta hänen "elämänsä rakkauden" eli Brad Pittin kanssa. Kaksikko oli naimisissa vuosina 2000-2005, kunnes erosi Angelina Jolien astuessa kuvioihin. Pitt ja Jolie puolestaan erosivat vuonna 2016.

Kun vuonna 2018 Aniston oli eronnut myös omasta suhteestaan Therouxin kanssa, Aniston ja Pitt viettivät tiiviisti aikaa yhdessä. Nyt kuitenkin lähipiiristä kerrotaan, että Frendit-tähti pitää eksäänsä etäisyyttä uuden kumppaninsa vuoksi. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, ettei hän vastaa Pittin puhelinsoittoihin ollessaan uuden miehensä seurassa.

- Hän on laittanut parin ystävyydelle selkeät ja tiukat rajat, jotta hänen kumppaninsa ei tuntisi oloaan uhatuksi. Tämä on ohjannut hänet oikeaan suuntaan, missä hän pitää tervettä etäisyyttä eksäänsä ja pystyy parantamaan sydänsurut, joita hän ehkä vielä tuntee menneisyydestään Bradin kanssa.

Jennier Aniston ja Brad Pitt lukeutuivat Hollywoodin unelmapareihin seurustellessaan vuosina 2000-2005. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Courteney Cox paljasti Jennifer Anistonin erikoisen lempinimen: 'En edes muista mistä se on tullut'

Lue myös: Jennifer Anistonin joulukuusenkoriste aiheutti somemylläkän - loukkaako se koronauhreja?

Lue myös: Matthew McConaughey vitsaili Brad Pittin ja Jennifer Anistonin kohutusta etätapaamisesta

Lue myös: Jennifer Anistonin perheeseen saapui rescue-koira: "Hän varasti sydämeni välittömästi"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat