Kuva: All Over Press

"Tuntuu siltä kuin olisin vankilassa" - näyttelijä KJ Apa laukoi suorat sanat Riverdale-sarjasta

28.02.2021 13:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Sarjassa näytteleminen ei tunnu Apan, 23, mielestä vapauttavalta.

Näyttelijä Keneti James "KJ" Apa, 23, on kertonut tuoreessa haastattelussa rehellisen mielipiteensä koskien Riverdale-sarjaa. Uusiseelantilainen Apa näyttelee sarjassa Archieta.

Apa on todennut Interview Magazinen haastattelussa näyttelijäkollega Demi Moorelle, että Riverdale-sarjassa näytteleminen on paikoittain hyvin rajoitettua. Hän otti irtioton teinisarjan kuvauksista viime vuonna tähdittääkseen uutta Songbird-elokuvaa.

- Tunsin oloni niin vapaaksi, kun tulin sinne ohjelman kuvauksista missä suurimmaksi osaksi tuntuu siltä kuin olisin vankilassa. Siellä on niin paljon rajoitteita sen suhteen, että mitä voin tai en voi tehdä, Apa kertoo haastattelussa.

Songbird-elokuvan kuvaukset tuntuivatkin näyttelijästä vapauttavilta.

- Tämän hahmon kanssa mietin, että wow, tällaistako se on kun voi ilmaista itseään luonnollisesti. En ollut peitettynä meikkiin tai hiustuotteisiin. Minulla oli elokuvan kuvauksissa pitkät hiukset ja parta. Tunsin oloni vapaaksi.

Monet ovat kritisoineet Apan kommentteja epäkiitollisiksi. Uusiseelantilainen näyttelijä on kuitenkin saanut melkoisen nostatuksen uralleen Netflixin suositusta teinidraamasta.

- Archien näyttelemiseen on liittynyt niin paljon paineita. Olen todella kiitollinen ohjelmalle ja sen menestykselle, mutta samaan aikaan sen menestyksen mukana tulee paljon painolastia. Tuntuu siltä, että ainoat ihmiset joille voin puhua ongelmistani ovat kollegoitani.

Songbird-elokuva on saanut inspiraation Covid-19 -viruksesta. Voit katsoa elokuvan trailerin alapuolelta.

Lue myös: Hollywoodissa roihahti yllättävä romanssi: Lucy Hale, 31, ja Skeet Ulrich, 51, hempeilivät julkisesti

Lue myös: Riverdale-tähti syyttää tuotantoa: Tummaihoiset näyttelijät vain täyttämässä monimuotoisuuskiintiötä

Lue myös: Koronatilanne on saanut Riverdale-näyttelijän ahdistumaan: "En haluaisi mennä julkisille paikoille"

Lähde: Interview Magazine

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat