Kuva: AOP

Tiesitkö? Musta Kuningatar -tähti oppi puhumaan englantia suosikkikirjojen myötä

04.03.2021 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Anya Taylor-Joyn ensimmäinen äidinkieli oli espanja.

Anya Taylor-Joy, 24, on noussut parrasvaloihin tähdittämänsä Musta Kuningatar -sarjan myötä. Musta kuningatar nousi Suomessakin suureen suosioon ja Netflixin katsotuimmaksi.

Taylor-Joy ei ole halunnut tuoda itsestään hirveästi asioita julkisuuteen, mutta Hollywood Life -julkaisi listasi erilaisia pieniä yksityiskohtia tähdestä.

Taylor-Joy on syntynyt Miamissa ja hän muutti sieltä Buenos Airesiin jo vauvana. Tähti siis oppi espanjan ennen englantia. 6-vuotiaana hän muutti Lontooseen ja ihastui tuolloin Harry Potter -kirjoihin, joiden kautta hän oppi sekä lukemaan että puhumaan englantia.

Taylor-Joyn seurusteli hetken irlantilaisen näyttelijän Eoin Mackenin kanssa, mutta nykyään hänen uskotaan tapailevan Ben Seedia.

Monet muistavat Taylor-Joyn myös elokuvanäyttelijänä. Hän oli näkyvässä roolissa muun muassa yliluonnollisissa Split- ja Glass -elokuvissa, jotka sijoittuvat samaan maailmaan. Ensimmäisessä elokuvassa Taylor-Joyn hahmo kaapataan ja toisessa hän haluaakin ystävystyä kaappaajansa, monipersoonahäiriöstä kärsivän Kevin Wendell Crumbin, kanssa.

Elokuvissa Grumb löytää itsestään pelottavan voiman, mutta karmeita asioita kokenut Casey Cooke (Taylor-Joy) ymmärtää häntä.

Lue myös: Netflix-hitin tähti ei pidä itseään viehättävänä: "En ole tarpeeksi kaunis ollakseni elokuvissa"

Lue myös: Musta kuningatar -tähden oma hiustyyli hurmaa - täysi vastakohta roolihahmolle

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat