Kuva: AOP

Erosotku syvenee - Kim Kardashian ja Kanye West eivät ole lähipiirin mukaan enää edes puheväleissä

12.03.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Vaikka kaksikon keskinäiset välit ovatkin vaikeat, hoitavat he edelleen yhdessä neljän lapsensa asioita.

Kim Kardashianin, 40, ja Kanye Westin, 43, suhdekriisistä on uutisoitu jo useamman kuukauden ajan. Helmikuun lopulla sitten kerrottiin Kardashianin hakeneen avioeroa.

Kumpikaan ei ole julkisesti asiaa myöntänyt, mutta erilaisia huhuja on liikkunut runsaasti. Eräiden huhujen mukaan Kardashianin ja Westin ero tulee olemaan osa tv-ohjelmaa, joten siksi siitä ei ole vielä puhuttu parin toimesta julkisuudessa

- Kimin ja Kanyen parisuhdeongelmat ovat suuressa roolissa sarjan tulevalla kaudella. Todennäköisesti avioeroa haetaan, kun kausi on kuvattu, lähde kertoi helmikuussa.

Tuoreimpien tietojen mukaan eroprosessi on ollut etenkin Westille rankka. Hänelle Kardashian on aina ollut hänen suuri rakkautensa.

- Kanye on ihaillut Kimiä aina, jopa ennen kuin he olivat yhdessä. Se, ettei hän enää ole hänen vaimonsa, ottaa koville. Hän ei myöskään ole varma siitä, onko ero todella paras päätös heidän perhettään ajatellen vai ei, lähde on kertonut.

Parin asiallisista väleistä on puhuttu aina tähän saakka. Nyt tulleiden tietojen mukaan pariskunta ei kuitenkaan ole enää puheväleissä lainkaan. 

Page Six -sivuston mukaan West on vaihtanut kaikki puhelinnumeronsa ja kertonut Kardashianille, että tämä voi ottaa häneen yhteyttä turvamiestensä kautta. 

Keskinäisten välien tulehtuminen ei näy kuitenkaan vanhemmuudessa. West tapaa säännöllisesti lapsiaan Kardashianin ollessa tuolloin poissa.

Lue myös: Kim Kardashian haki avioeroa - miljoonaomaisuus jaetaan avioehdolla

Lue myös: Kim Kardashian kertoi avioerosta 7-vuotiaalle tyttärelleen - "Lapset ymmärtävät tilanteen"

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat