Kuva: AOP

Kim Kardashian ja Kanye West eivät huhujen mukaan ole puheväleissä - eroon liittyy myös teoria

05.02.2021 15:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2012 saakka. Heillä on neljä yhteistä lasta.

Kim Kardashianin, 40, ja Kanye Westin, 43, aviokriisi on ollut suuresti otsikoissa viime aikoina. Pariskunta itse ei ole julkisuudessa suhteensa tilaa avannut, mutta huhujen mukaan pari on avioeron partaalla.

Kuuden vuoden avioliitto on lähipiirin mukaan sellaisessa pisteessä, etteivät Kardashian ja West ole enää edes puheväleissä. 

- Heidän suhteensa on todellakin tullut tiensä päähän. He eivät enää edes puhu toisilleen. Kim yrittää pysyä vahvana ja jatkaa elämäänsä, lähipiiristä kerrotaan E! Newsin haastattelussa.

Samoilla linjoilla on myös Kanye.

- Hänkin jatkaa jo elämäänsä eteenpäin. Hän ei välitä Kimin elämän painopisteistä. Hän on valmis allekirjoittamaan avioerohakemuksen. Hän haluaa eroa aivan yhtä paljon kuin Kim.

Eräiden huhujen mukaan eroilmoitus on tarkoitus ajoittaa Keeping up with the Kardashian -sarjan viimeisen tuotantokauden aloitusajankohtaan, joka koittaa maaliskuussa. 

- Kimin ja Kanyen parisuhdeongelmat ovat suuressa roolissa sarjan tulevalla kaudella. Todennäköisesti avioeroa haetaan, kun kausi on kuvattu, lähde kertoo.

Kardashian ja West ovat olleet yhdessä vuodesta 2012 saakka. Heillä on neljä yhteistä lasta. 

Lue myös: Kim Kardashianin huhutaan suunnittelevan hulppeita erojuhlia - nähdäänkö myös uutuussarjassa?

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat