Kuva: Saku Tiainen/Nelonen

Tänään Diilissä: kaksi kilpailijaa päätyy rajuun sanasotaan, jota muut seuraavat kiusaantuneina

15.03.2021 07:15 - Henna Koste

Henkilökemiat puhuttavat jälleen illan Diili-jaksossa.

Uudella Diili-kaudella on nähty haastavia tehtäviä ja henkilökemioiden aiheuttamia sanasotia. Niitä on luvassa myös illan jaksossa. Joukkueet saavat tehtäväkseen suunnitella ja kuvata tv-mainoksen ja sen markkinointikampanjan uudelle tuotteelle. Toisille tehtävä on tuttua puuhaa, toiset ovat taas todellisella epämukavuusalueella. 

Toisen joukkueen ilmapiiri nousee taas keskustelun aiheeksi. Sisustusarkkitehtinä ja tilasuunnittelupäällikkönä työskentelevä Helena antaa jälleen kanssakilpailijoilleen viiltävää palautetta. 

- Tässä ryhmässä on vaikeaa luottaa keneenkään, sen olen huomannut jo, Helena sanoo ryhmäläisilleen aamupalalla. 

Muut kuuntelevat syytöksiä pöydän ääressä kiusaantuneen oloisina. Muita ryhmäläisiä harmittaa Helenan tapa kommunikoida.

- Helena asettaa itsensä vähän meidän yläpuolelle ja se tulee sellaisena "mä en ottaisi teistä ketään töihin" tai "mä en kunnioita teitä tai luota teihin", rikoskirjailijana ja toimittajana toimiva Heidi sanoo kameroille. 

Helena antaa tehtävässä ryhmän johtajana toimineelle markkinointialan yrittäjä Petrille kaunistelematonta palautetta johtamisesta. Hän vetoaa esimerkiksi siihen, että Petri ei ottanut hänen ideoitaan vastaan tehtävässä. 

- Jos sä haluat osoittaa mun paikan muiden nähden, tee se jossain muualla. Sitä manipulointia sä varmaan teet muutenkin. Sä osoitat ryhmässä, että sulla on jonkunlainen valta, Helena sanoo ja toteaa Petrin toiminnan olevan sekavaa. 

Petri ei jää sanattomaksi. 

- Sä olet täällä sellainen ylijumalatar, joka sanoo, että "minä olen sitä mieltä, minä olen kokenut, minä teen näin. Sä oot tommonen, sä oot huono, sä oot heikko, sä oot egoisti, ja minussa ei ole mitään vikaa. Mulla on ihan rakentava kritiikki: sä hajotat tätä porukkaa", Petri lataa Helenalle. 

Helena työskentelee sisustusalalla. (kuva: Saku Tiainen/Nelonen)

Petri on markkinointialan yrittäjä. (kuva: Saku Tiainen/Nelonen)

Diili

21.00

Nelonen

Lue myös: Siirryitkö koronapandemian vuoksi etätöihin? Katso millaisia veroetuja sinun on mahdollista saada

Kilpailut

Uusimmat