Kuva: AOP

Nettitrollit hyökkäsivät heti kimppuun - Hailey Bieberille avioliiton alku ei ollut helppo

19.03.2021 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hailey Bieber ja Justin Bieber menivät naimisiin vuonna 2018.

Hailey Bieber, 24, ja Justin Bieber, 27, menivat naimisiin vuonna 2018. Tulloin Justin Bieber oli 24-vuotias ja Hailey Bieber 21.

Hailey Bieber pohti Elle-lehden haastattelussa avioliiton alkuaikoja ja hämmentyi itsekin, kuinka nuorena oli mennyt naimisiin.

- Se kuulostaa kyllä melkein naurettavalta, kun sen sanoo ääneen. Mutta jotenkin ajattelen sen meidän kohdalla eri asiaksi, sillä olemme nähneet jo paljon ikäämme nähden. Olemme eläneet tarpeeksi elämää, jotta tiedämme mitä haluamme.

Kun pariskunta oli vihitty, hyökkäsivät nettitrollit heti Hailey Bieberin kimppuun ja Bieber joutui sulkemaan Instagramin kommenttikentän.

- Alussa halusin vain piiloutua. En halunnut ihmisiä kommentoimaan minun asioitani. Tuntui, että kaikki olivat kimpussani, Bieber huokaisi ja jatkoi:

- Joku sanoi minulle tuolloin, että jos suljen kommentit, se laskee ihmisten sitoutumista Instagramiin. Se ei kiinnostanut minua v*ttuakaan, sillä minua terrorisoitiin.

Hailey Bieberia vihattiin muun muassa sen takia, että fanit halusivat Justin Bieberin seurustelevan Selena Gomezin kanssa. Hailey Bieber joutuu kohtaamaan nettivihaa yhä nykyäänkin.

Lue myös: Fani yllytti muita hyökkäämään Hailey Bieberin "kimppuun" - Justin Bieber jyrähti

Lue myös: Justin Bieber kertoi kaksimielisen vitsin vaimolleen - nettikansa innostui

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat