Kuva: AOP

Tatuointi, jota Hailey Bieber kertoo katuvansa

22.03.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Bieberin kehosta löytyy lukuisia pieniä tatuointeja.

Hailey Bieber, 24, puhui Elle-lehden tuoreessa haastattelussa tatuoinneistaan. Hänellä erilaisia kuvia on noin 20 eri puolella kehoaan. Niiden joukossa on kuitenkin Bieberin mukaan yksi, jonka ottamista hän nykyään katuu.

Kyseinen tatuointi kuvaa käsiasetta ja se löytyy hänen keskisormestaan. Se tatuoitiin hänen ollessaan 18-vuotias. 

- Luulen, että 18-vuotiaana ajattelin vain jes, se on todella cool. Mutta nyt 24-vuotiaana en todellakaan ottaisi sellaista tatuointia. Aseet ovat mielestäni väkialtaisia, hän kertoo.

Sen sijaan Bieber on varma, ettei hän tule katumaan symbolista kuvaa, jonka hän otti hänen ja Justin Bieberin rakkauden kunniaksi. Hänen vasemmasta nimettömästään löytyy siis kaunokirjoituksella tehty J-kirjain.

- Olemme nähneet ikäämme verrattuna paljon. Olemme eläneet tarpeeksi, jotta tiedämme tämän olevan sitä mitä elämältä haluamme. 

- Olimme ensin todella pitkään pelkkiä ystäviä, mutta silti olimme aina samoilla linjoilla tulevaisuuden suhteen. Halusimme molemmat mennä naimisiin ja perustaa perheen nuorena. Se kaikki oli jo ennen sitä, kuin tiesimme haluavamme tehdä sen yhdessä, Bieber päättää. 

Lue myös: Nettitrollit hyökkäsivät heti kimppuun - Hailey Bieberille avioliiton alku ei ollut helppo

Lue myös: Fani yllytti muita hyökkäämään Hailey Bieberin "kimppuun" - Justin Bieber jyrähti

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat