Kuva: AOP

Kylie Jenner kommentoi nyt rahankeruukohua: "En tiedä, miten tämä vääristyi näin paljon"

23.03.2021 17:15 - Iiro Myllymäki

Kohu nousi, kun Jenner mainosti seuraajilleen joukkorahoitussivustoa.

Tosi-tv-tähti ja meikkibisneksen pyörittäjä Kylie Jenner, 23, on ottanut kantaa kohuun, joka nousi hänen pyydettyään fanejaan osallistumaan rahankeruuseen. Jennerin entinen meikkitaitelija Samuel Rauda oli joutunut onnettomuuteen, ja leikkauskustannusten kattamiseksi Raudan perhe oli perustanut Go Fund Me -joukkorahoituskampanjan. Jenner pyysi ihmisiä Instagramin tarinoissaan vierailemaan joukkorahoitussivulla ja lehtitietojen mukaan lahjoitti itse noin 4200 euroa.

Monet naisen seuraajat tuohtuivat siitä, että upporikas Jenner ei maksanut itse enempää vaan vaikutti pyytävän faneiltaan rahalahjoituksia. Nyt Jenner on kommentoinut asiaa ja oikonut joitain julkisuudessa pyörineitä väitteitä.

Jenner kirjoittaa Instagramin tarinoissaan, että Samuel Rauda ei ole enää hänen meikkitaiteilijansa, vaan hän on työskennellyt meikkaajan kanssa muutamia vuosia sitten. Jenner sai tietää Raudan joutuneen onnettomuuteen luettuaan asiasta nykyisen meikkitaiteilijansa Ariel Tejadan sosiaalisesta mediasta. Nainen kertoo soittaneensa Tejadalle asiasta ja sai tältä tietää lisää onnettomuudesta ja käynnissä olevasta rahankeruusta.

Jenner kirjoittaa, että tuolloin rahankeruun tavoitteena oli saavuttaa noin 8400 euron summa, ja tästä oli saavutettu jo suurin osa. Jenner päätti lahjoittaa 4200 euron summan, jotta keräys pääsi alkuperäiseen tavoitteeseensa.

”Päätin päivittää asiasta Instagramin tarinoihini kasvattaakseni tietoisuutta asiasta, jos joku haluaisi jakaa [joukkorahoitussivustoa] tai lahjoittaa. En tiedä, miten kaikki tämä vääristyi niin paljon, mutta hänen perheensä on ollut minuun yhteydessä Arielin kautta ja arvostavat todella paljon kaikkia lahjoituksia, rukouksia ja rakkautta Samia kohtaan”, Jenner kirjoittaa.

Jennerin mukaan on valheellinen väite, että hän olisi pyytänyt faneiltaan rahaa eikä suostu maksamaan meikkitaiteilijansa sairaalakustannuksia.

Jennerin tekemän lahjoituksen jälkeen keräyksen tavoitesummaa on siirretty ylemmäs, ja lopulta tavoitteena oli kerätä noin 100 000 euroa.

Lue myös: Kylie ja Kendall Jenner joivat shotteja ja humaltuivat - videosta viraalihitti

Lue myös: Esittelikö Kylie Jenner vuoden villeimmän tavan pukeutua kuosiin? Look, joka kääntää katseet

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat