Kuva: AOP

Kylie Jenner pyysi fanejaan lahjoittamaan rahaa, kritiikkimyrsky seurasi: "Hän on miljardööri"

22.03.2021 15:15 - Iiro Myllymäki

Kylie Jenner on pyytänyt ihmisiä lahjoittamaan rahaa kattamaan entisen meikkitaiteilijansa leikkauskustannuksia.

Tosi-tv-tähti ja meikkimoguli Kylie Jenneriä, 23, kritisoidaan hänen tuoreen Instagram-päivityksensä takia. Jenner pyysi Instagramin tarinoissaan faneiltaan lahjoituksia joukkorahoituskampanjaan, jolla pyritään kattamaan hänen entisen meikkitaiteilijansa Samuel Raudan leikkauskustannukset. Cosmopolitan kirjoittaa, että Rauda joutui viime viikolla vakavaan onnettomuuteen.

Jenner jakoi Instagram-tarinoissaan linkin Raudan perheen perustamalle Go Fund Me -sivustolle.

”Jumala suojelkoon sinua Samuel. Ottakaa hetki aikaa sanoaksenne rukouksen Samille, joka joutui viikonloppuna onnettomuuteen. Swaipatkaa tästä ylös päästäksenne hänen perheensä Go Fund Me -sivulle”, Kylie Jenner kirjoitti päivityksessään.

Joukkorahoitussivuston tavoitteena on kerätä noin 100 000 euroa. The Sun -lehden mukaan kampanja oli päässyt lähes tavoitteeseensa sunnuntaiaamuun mennessä. Lehtitietojen mukaan Jenner itse olisi lahjoittanut noin 4200 euroa keräykseen.

Monet ovat nyt kritisoineet Jenneriä päivityksestä. Monen kommentoijan mielestä upporikas Jenner olisi hyvin voinut maksaa leikkauskustannukset kokonaan eikä pyytää fanejaan osallistumaan. Monet ovat nostaneet esiin, että Jenner on käyttänyt suuria summia merkkilaukkujen ostoon sekä itselleen että tyttärelleen Stormille.

”Kylie Jenner voi kylläkin tuhlata 42 000 euroa Hermès-laukkuun, mutta ei hänen auto-onnettomuudessa olleen ystävänsä aivokirurgiaan, joka voi olla elämän ja kuoleman kysymys. Sitten hän vielä pyytää pandemiasta kärsiviä ihmisiä lahjoittamaan”, ihmettelee yksi.

”Kylie Jenner osti taaperolleen 12 600 euron käsilaukun, mutta pyytää faneiltaan rahaa”, kirjoittaa toinen.

”Miten hän voi pyytää lahjoituksia meikkitaiteilijalleen, kun hän on hitto soikoon miljardööri?” on myös kommentoitu.

Kylie Jenner ei ole Cosmopolitanin mukaan ottanut kantaa kohuun.

Forbes-lehti on aiemmin nimennyt Kylie Jennerin maailman nuorimmaksi itse omaisuutensa hankkineeksi miljardööriksi. Viime kesänä nousi kuitenkin kohu, kun kävi ilmi, että Jenner oli Forbesin mukaan vääristellyt verotustietojaan ja saanut omaisuutensa näyttämään suuremmalta kuin se todellisuudessa olikaan. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Kylie ja Kendall Jenner joivat shotteja ja humaltuivat - videosta viraalihitti

Lue myös: Miltä näyttävät trendikkäät aukkovaatteet? Kylie Jenner esitteli tulevan kesän rohkean hittityylin

Lähde: Cosmopolitan

Juttua muokattu 23.3. klo 10.30: Lisätty artikkeliin tieto, että kyseessä on Jennerin entinen eikä nykyinen meikkitaiteilija.

Kilpailut

Uusimmat