Kuva: AOP / Ari Lahti

Aki Manninen kommentoi Selviytyjät-kohua podcastissa: "Vanilja ei kiinnosta ketään"

27.03.2021 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Manninen on viime aikoina ollut paljon esillä Selviytyjät-ohjelman vuoksi, kun hänen sanomisensa on tulkittu naisvihamielisiksi.

Hyvinvointivalmentaja Aki Manninen on viime aikoina päätynyt rajun some- ja mediapyörteen keskelle sovinistisiksi ja naisvihamielisiksi tulkittujen sanomiensa takia, mitkä tulivat esille Selviytyjät-ohjelman tiimoilta.

Manninen kommentoi kohua Aki Linnanahde Talk Show -podcastin haastattelussa ja kertoo juontaja Aki Linnanahteelle, että heittää ohjelmiin aina "reality-viitan" päälle.

- Aika paljon asiat muuttuivat puolessa vuodessa. Tästä paskamyrskystä, mikä tästä mitättömastä lauseesta tuli, että jos maailma menee tällaiseen malliin, niin mitä reality-ohjelmissa uskaltaa puhua? Eihän se ole realitya, jos et väritä sitä yhtään. Vanilja ei kiinnosta ketään, Manninen kertoo.

- Tässä istuu tällä hetkellä Aki Manninen, joka on aviomies, yrittäjä, isä ja suoraselkäinen kaveri, joka ei halua muille kuin hyvää. Kun heitän sen reality-viitan päälle, niin Aki Manninen tekee siellä kielikuvat, jotka eivät satuta ketään, mutta helposti ne ymmärretään tässä harhaanjohtavassa maailmassa väärin, Manninen jatkaa.

Manninen myös sanoo, että osallistui ohjelmaan sen takia, että halusi tuoda esille omaa brändiään.

- En koskaan mene humalan tai väsymyksen taakse ja jokaisen asian takana seison. Sitten tullaan siihen tuotantoyhtiön vastuuseen, mitä he haluavat päästää ulos? Minun jaksostani täytyy leikata draamaa, sillä kukaan ei uskonut, että lähden kolmannessa jaksossa pihalle. Lähdin tekemään viihdettä ja kilpailemaan, mutta ennen kaikkea lähdin mukaan siksi, että halusin brändätä itseäni ja yritystäni.

Kuuntele uusin Aki Linnanahde Talk Show -jakso Spotify- tai YouTube-palvelusta.

Lue myös: Reino Nordin avautuu podcastissa päihde-elämän syvistä hetkistä: "Ei näe todellisuutta, missä elää"

Lue myös: Suosikkitubettaja Mmiisas paljastaa podcastissa, mitä videoilla ei nähdä - "Se olisi ihan hirveää"

Kilpailut

Uusimmat