Kuva: AOP

Ammutuksi joutunut Lady Gagan koiranulkoiluttaja: "Keuhkoni eivät parantuneet kunnolla"

31.03.2021 09:45 - Roy Kokkonen

Helmikuussa ryöstäjien ampumaksi joutunut Lady Gagan koiranulkoiluttaja Ryan Fischer kertoo kärsineensä komplikaatioista toipumisensa aikana.

Lady Gagan, 35, koiranulkoiluttaja Ryan Fischer on toipumassa helmikuussa tapahtuneesta ampumavälikohtauksesta. Hän oli ulkoiluttamassa poptähden kolmea koiraa Hollywoodissa, Los Angelesissa, kun kaksi ryöstäjää ampui häntä vieden kaksi koiraa mukanaan.

Kolmas koira onnistui pakenemaan. Kadulle jäänyt Fischer kiidätettiin sairaalaan, jossa hänet leikattiin. Hänen keuhkonsa olivat painuneet ampumavammojen seurauksena kasaan.

Hän vietti useamman viikon teho-osastolla, mutta on nyt päässyt pois ja aloittanut kuntoutuksen.

Lady Gaga tarjosi varastetuista koiristaan puolen miljoonan löytöpalkkion. (kuva: AOP)

Varastetut koirat palautettiin poliisille muutama päivä ryöstön jälkeen. Koirat palauttanut nainen ei ollut osallisena ryöstössä. Poliisi ei ole saanut tekijöitä kiinni.

Fischer on kärsinyt komplikaatioista toipumisensa aikana. Kun intubaatioputki otettiin pois ensimmäistä kertaa, hänen rinnastaan kuului pulputtavaa ääntä hengityksen aikana.

"Oli selvää, että keuhkoni eivät parantuneet kunnolla", hän kirjoittaa Instagramissa. Pitkän kirjoituksen yhteydessä Fischer jakoi videon, jossa hän pukee vaatteita päälleen. 

Edessä oli uusi leikkaus, jossa osa keuhkoista poistettiin. Silloin hän kertoo tajunneensa, että toipuminen on kaikkea muuta paitsi suoraviivaista.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Lady Gagan ammutuksi joutunut koiranulkoiluttaja joutui hengityskoneeseen: 'Kävin lähellä kuolemaa'

Lue myös: Lady Gaga tarjosi hurjan löytöpalkkion varastetuista koiristaan - alle päivässä alkoi tapahtua

Kilpailut

Uusimmat