Kuva: AOP

Khloé Kardashianista leviää "editoimaton" bikinikuva somessa - nainen taistelee saadakseen sen pois

06.04.2021 16:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Moni somekommentoija ei pysty käsittämään, miksi Kardashian haluaa pysäyttää kuvan levittämisen netissä.

Kardashian-siskokset jakavat usein itsestään bikinikuvia kymmenille miljoonille seuraajilleen sosiaalisessa mediassa. Nyt yksi Khloé Kardashianista, 36, napattu uimapukukuva on kuitenkin mediatietojen mukaan saanut naisen tuohtumaan.

Muun muassa Metro uutisoi, että monen kommentoijan editoimattomaksi väittämä kuva Khloé Kardashianista on lähtenyt leviämään somessa. Kardashianin kerrotaan olevan asiasta kaikkea muuta kuin mielissään, ja naisen kerrotaan haluavan ihmisten lopettavan kuvan eteenpäin jakamisen. Bikinikuvassa nainen poseeraa hymyillen kameralle, ja vaikutelma kuvasta on arkisempi ja vähemmän editoitu kuin Kardashianeilta on ollut tapana nähdä.

Kim Kardashianin KKW Brandsin markkinointipäällikkö Tracy Romulus on kommentoinut kuvaa Page Six -julkaisulle.

- Värieditoitu kuva otettiin Khloésta yksityisen perhetapaamisen aikana, ja hänen avustajansa julkaisi sen vahingossa sosiaaliseen mediaan ilman hänen lupaansa. Khloé näyttää siinä kauniilta, mutta on tekijänoikeuden haltijan oikeus haluta saada kuva otetuksi pois, jos sitä ei ole tarkoitettu julkaistavaksi, Romulus kommentoi.

Page Six kirjoittaa, että kuva on otettu jo monesta paikasta pois sen jälkeen, kun Kardashianin tiimi on uhannut somekäyttäjiä oikeustoimilla. Julkaisun tietojen mukaan kuvaan oli tehty joitakin muokkauksia, mutta ei yhtä paljon kuin naisen kuviin normaalisti.

Kyseisen kuvan sijaan Kardashian on julkaissut pääsiäisen ajalta muita bikinikuvia Instagramiin.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Sosiaalisessa mediassa on ihmetelty, miksi Kardashian haluaa saada kuvan pois netistä. Monen kommentoijan mielestä nainen näyttää kuvassa hyvältä ja luonnolliselta.

”Olet kaunis. Sinun ei tarvitse photoshopata itseäsi.”

”Filtteröimätön kuva on parhaimpia sinusta otettuja kuvia. Ole ylpeä siitä!”

”En voi uskoa, että Khloé Kardashian tiimeineen yrittää oikeusteitse saada editoimattoman kuvan hänestä pois internetistä. Kuvassa nähdään, miltä hän oikeasti näyttää, mutta hän ei halua maailman näkevän sitä. Hän näytti hyvältä siinä kuvassa, muttei pysty näkemään sitä itse.”

Khloé Kardashian on sittemmin vastannut kuvakohuun Instagram-päivityksellään. Pääset katsomaan naisen jakamat editoimattomat videot ja kuvat sekä niiden yhteydessä jaetun tekstin tästä linkistä.

Lue myös: Khloé Kardashianin eläytyminen lentopallossa nauratti faneja: "En pysty katsomaan hymyilemättä"

Lue myös: Khloe Kardashian on perinyt äidiltään yhden ulkonäköpiirteen - huomaatko samankaltaisuuden?

Lähteet: Metro, Page Six

Juttua muokattu 8.4.2021 klo 11.10: Lisätty tieto Kardashianin vastauksesta.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat