Kuva: AOP

Khloé Kardashian julkaisi editoimattomia videoita itsestään rehellisen tekstin kera

08.04.2021 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Viime päivinä Kardashian on yrittänyt saada pois internetistä kuvaa, joka julkaistiin vahingossa.

Viime päivinä Khloé Kardashian, 36, on ollut otsikoissa bikinikuvaansa liittyen. Uutisoimme hiljattain siitä, kuinka monen kommentoijan editoimattomaksi väittämä kuva Kardashianista on lähtenyt leviämään somessa. Kardashianin kerrotaan olevan asiasta kaikkea muuta kuin mielissään, ja naisen kerrotaan haluavan ihmisten lopettavan kuvan eteenpäin jakamisen.

- Värieditoitu kuva otettiin Khloésta yksityisen perhetapaamisen aikana, ja hänen avustajansa julkaisi sen vahingossa sosiaaliseen mediaan ilman hänen lupaansa. Khloé näyttää siinä kauniilta, mutta on tekijänoikeuden haltijan oikeus haluta saada kuva otetuksi pois, jos sitä ei ole tarkoitettu julkaistavaksi, Kim Kardashianin KKW Brandsin markkinointipäällikkö Tracy Romulus on kertonut. 

Nyt myös Kardashian itse on avannut sanaisen arkkunsa aiheen tiimoilta. Hän jakoi Instagram-tilillään muokkaamattomia ja vähäpukeisia videoita itsestään saatesanoilla: "Tein tämän livenä, jotta näette, ettei tätä ole käsitelty."

Videoiden lisäksi hän julkaisi kuvia, joissa hän avautui kokemistaan odotuksista sekä kuvakohusta.

"Hei tyypit. Tässä olen minä ja vartaloni ilman muokkaamista tai filttereitä. Kuva, joka julkaistiin tällä viikolla, on kaunis. Mutta jos joku ottaa epäimartelevan kuvan, joka ei anna todellista kuvaa kaikesta tehdystä työstä, ihmisestä, joka on ikänsä kamppaillut kehonsa epävarmuuden kanssa, on hänellä täysi oikeus pyytää ihmisiä lopettamaan kyseisen kuvan jakaminen. Oli hän sitten kuka tahansa," hän aloittaa.

Kardashian myös kertoo tunteneensa koko elämänsä paineita ulkonäöstään ja kertoo, kuinka hän oli usein se, jota kutsuttiin perheen rumaksi tai lihavaksi jäseneksi. Kardashian kertoo ymmärtävänsä sen, että on julkisuudessa, mutta hän toivoo silti inhimillisyyttä.

"On melkein sietämätöntä yrittää noudattaa niitä mahdottomia normeja, joita yleisö on minulle asettanut. "

"Ikäviin kommentteihin ei koskaan totu, mutta jos niitä kuulee tarpeeksi pitkään, niihin alkaa itsekin uskoa. Minäkin ajattelen, etten ole tarpeeksi kaunis itsenäni. Rakastan hyvää valoa ja kuvien editointia. Kyseessä on minun kehoni, minun kuvani ja juuri siksi minulla on oikeus päättää siitä, mitä muille jaan."

Lopuksi Kardashian toteaa myös oppineensa sen, ettei hän voi elää elämäänsä yrittämällä sopia johonkin tiettyyn muottiin. 

Rehellinen julkaisu on kerännyt suuren määrän tykkäyksiä sekä kommentteja. Yksi ensimmäisistä kommentoijista on Kim-sisko, joka totesi kommentissaan lyhyesti ja ytimekkäästi: "Rakastan sinua, Khloé."

Julkaisun ja kaikki kommentit pääset katsomaan alta. Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen myös täältä

Lue myös: "Ei, en ole käynyt leikkauksessa" - Khloé Kardashian joutui puolustelemaan "venyneitä" raajojaan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat