Kuva: AOP

Kendall Jenner raivostutti Selena Gomezin fanit - sanasota ökykalliista kukkamekosta

08.04.2021 18:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Kyseessä oli mitä ilmeisemmin viaton yhteensattuma, joka kuitenkin eskaloitui fanien keskuudessa. Kun Kendall Jenner tuli heittäneeksi bensaa liekkeihin, somesoppa oli valmis.

Kendall Jenner, 25, julkaisi pääsiäisenä kuvia, joissa hän poseeraa kukkamekossa. Kyseessä on Rodarten valmistama vaaleanpunainen designer-mekko, joka maksaa 2 645 dollaria eli noin 2 226 euroa.

Kerroimme aiemmin, että asuvalinta oli Jenneriltä poikkeuksellinen veto, sillä hänet on totuttu näkemään usein paljon tummemmissa kuoseissa. Poikkeuksellista oli myös se, että sama mekko on nähty aiemmin myös poptähti Selena Gomezin, 28, yllä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Gomez oli sonnustautunut kyseiseen mekkoon De Una Vez -musiikkivideolla, joka julkaistiin tammikuussa 2021.

Kyseessä oli mitä ilmeisimmin yhteensattuma, mutta mekkovalinta kirvoitti Twitterissä naljailua Jennerin ja Gomezin fanien kesken. Puheenaiheeksi nousi, kummalle tähdistä mekko sopi paremmin.

Jenner tuli heittäneeksi bensaa liekkeihin, kun hän uudelleentwiittasi erään fanin ihastelevan kommentin. Twiitissä sanottiin, että mekko istui Jennerille paremmin kuin kenellekään muulle ja somesoppa oli valmis.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

On mahdollista, että Jenner oli autuaan tietämätön siitä, että Gomez oli käyttänyt samaa mekkoa. Siitä huolimatta Gomezin fanit hyökkäsivät kovasanaisesti Jenneriä vastaan ja syyttivät häntä poptähden halventamisesta Twitterissä.

"On traagista, että Kendall tunsi tarvetta halventaa Selenaa."

"On täysin tarpeetonta vertailla heitä, kumpikin näytti tyrmäävältä mekossa. Kendallin olisi pitänyt vain malttaa ja olla lainaamatta tuota twiittiä. Hän tiesi tasan tarkkaan, mitä teki."

Jennerin uudellentwiittaus keräsi valtavan määrän vastauksia ja kuvia Gomezista kyseisessä mekossa. Lopulta Jenner poisti twiitin.

Lue myös: Kendall Jennerin epätyypillinen asuvalinta hurmasi fanit - myös Selena Gomezilla nähty sama asu

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat