Kuva: AOP

Justin Bieber myöntää avioliiton alun olleen vaikea: "Meillä oli luottamuksen puutetta"

14.04.2021 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Justin Bieber kertoo, että omat henkilökohtaiset traumat hankaloittivat avioliiton alkua Hailey-vaimon kanssa.

Poptähti Justin Bieber, 27, kertoo tuoreessa GQ:n haastattelussa avioliitostaan Hailey Bieberin, 24, kanssa. Bieber meni naimisiin mallirakkaansa kanssa vuonna 2018. Justin Bieber myöntää, että avioliiton alku ei ollut helppoa aikaa hänen omien epävarmuuksiensa vuoksi.

- Avioliiton ensimmäinen vuosi oli todella rankka. Kyse oli pitkälti trauman läpikäynnistä. Meillä oli luottamuksen puutetta. Oli asioita, joita ei halunnut myöntää kumppanilleen, koska se on pelottavaa. Ei halua säikäyttää toista osapuolta sanomalla, että ”olen peloissani”, Bieber kertoo.

Poppari on aiemminkin puhunut mielenterveysongelmistaan, jotka lapsena tullut suursuosio laukaisi. Hän on muun muassa kertonut kokeneensa itsensä hyvin yksinäiseksi ja olleensa itsetuhoinen.

Justin Bieber kertoo, että nyt avioliitossa on kaikki paremmin. Myös miehen tuorein albumi Justice on laajalti tulkittu rakkaudenosoitukseksi Hailey-vaimoa kohtaan.

- Aiemmin minulla ei ollut mitään, mitä odottaa elämältä. Kotielämäni oli epävakaata, tai minulla ei oikeastaan ollut sitä. Minulla ei ollut ketään, ketä rakastaa ja kenen seuraan uppoutua. Nyt minulla on, Bieber sanoo.

Myös Hailey Bieber on kertonut avioliiton alun olleen hankala. Nainen on kertonut, miten hän joutui nettivihan kohteeksi mentyään naimisiin Bieberin kanssa.

Lue myös: Justin Bieber otti uuden kaulatatuoinnin - äidin kommentti kuvaan keräsi suuren tuen

Lue myös: Justin Bieberiä syytetään Martin Luther Kingin puheiden omimisesta - Kingin tytär kiittää artistia

Lähde: Too Fab

Kilpailut

Uusimmat